ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Керівник Закарпаття зустрівся з керівниками V Міжнародного дитячо-юнацького мистецького конкурсу "Срібний дзвін", який проходить в Ужгороді

    25 апреля 2024 четверг
    81 переглядів

    В обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді цими днями проходить V Міжнародний дитячо-юнацький мистецький конкурс "Срібний дзвін".

    Вчора з керівниками цього фестивалю відомим українським композитором Євгеном Станковичем, народною артисткою СРСР Гізелою Ціполою та директором Закарпатської обласної філармонії, депутатом Ужгородської міської ради, співголовою депутатської групи "МІСТО" Павлом Мешком зустрівся голова Закарпатської облдержадміністрації Іван Різак. Як було повідомлено на зустрічі, протягом дев'яти днів 112 учасників віком від 5 до 21 року з шести країн світу змагатимуться у номінаціях "Академічний вокал", "Фортепіано", "Скрипка", "Гітара", "Домбра" та "Духові інструменти". Конкурс проходить на базі обласної філармонії та Ужгородського музучилища імені Дезидерія Задора. Під час зустрічі закарпатці - голова журі музичного конкурсу - академік Академії мистецтв Євген Станкович і голова журі конкурсу вокалістів - народна артистка СРСР, найкраща Чіо-Чіо-Сан світу Гізела Ціпола говорили про необхідність підтримки класичного і народного мистецтва краю. Конкурс "Срібний дзвін" є яскравим прикладом підтримки обласною владою обдарованої молоді. За словами Гізели Ціполи, таких чудових голосів вона ніде більше в світі не чула. Голова Закарпатської ОДА Іван Різак під час зустрічі підтвердив, що й надалі влада підтримуватиме дитячий конкурс "Срібний дзвін". Тим паче, що і Президент України Леонід Кучма, і прем'єр-міністр Віктор Янукович уважно ставляться до проблем регіону.
    В Ужгороді проходить V Міжнародний дитячо-юнацький мистецький конкурс "Срібний Дзвін"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору