ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Литвин відвів новій Раді "не більше півтора року"

    28 июня 2024 пятница
    35 переглядів

    Лідер Народної партії Володимир Литвин прогнозує, що Верховна Рада VI скликання проіснує не більше півтора року.

    Про це він заявив у суботу в Житомирі, виступаючи перед делегатами XII звітно-виборчої конференції Житомирської обласної організації Народної партії.

    "На моє глибоке переконання, а інтуїція і аналіз мене ніколи не підводили, нинішня Верховна Рада проіснує не більше півтора року", - зазначив Литвин.

    "Бо перед президентськими виборами відбудеться загальна офіційна мобілізація, Верховна Рада формально і неформально поділиться на різні групи, які будуть підтримувати того чи іншого кандидата в президенти. У зв’язку з цим прийняти якесь ключове рішення буде непросто і це буде формальна підстава (тим більше, що в нас вже прецедент створено) розпустити цю Верховну Раду", - пояснив Литвин свою думку.

    Він також зазначив, що протягом року цього зробити не можна. "Після того треба буде провести дострокові вибори, щоб подивитися, яким є розклад політичних сил, мобілізувати електорат і продемонструвати, що в Україні є влада. Ось прості чинники, які лежать на поверхні", - сказав лідер Народної партії, додавши: "люди в Україні люблять, коли проявляють рішучість", повідомляє УНІАН.
    Блок Литвина має намір ігнорувати Президента
    Литвину посади спікера замало

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору