ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Луценко попросили не совать нос в дела Балоги

    26 июня 2024 среда
    37 переглядів

    «Лучше бы министр заботился о проблемах своего ведомства. Его дело – это борьба с преступностью», – заявил экс-мэр Мукачево, нардеп Василий ПетевкаВасилий Петевка считает, что министр внутренних дел Украины Юрий Луценко не имел права делать заявление о приостановке инициативы БЮТ по внесению изменений в Конституцию в обмен на отставку Виктора Балоги с должности главы Секретариата Президента.

    «Луценко наконец должен заняться реализацией того, что он декларировал во время предвыборной кампании», – цитирует его слова УНИАН.

    Депутат заверяет, что вместо этого министр занимается отстаиванием интересов лишь «партнеров» по коалиции.

    Москалю нажаловались на "крестного отца" Балогу

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ко тото за петьовка та нусер

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Крім барви щось не видно супермаркетів у місті балоговому.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    мукачів
    14.05.08 (08:03)
    Ачий ся вопак обозвав? Конфіскувут ваші бовты ушиткі русины. За антирусинську деятелность!И ни кажіт пак ош вас не предупреждали.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Великий політик Потьовка.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    podkarpatrusИнтересно что именно в Закарпатье Ю.Луценко в преддверии выборов в ВР провозгласил «Україна не повинна бути відстійником для нелегалів - Луценко»
    Пан Луценко неодноразово демонстрував свою специфічну зацікавленість у темі "боротьби з нелегальною міграцією" - яка, зокрема, внесена до пріоритетів роботи МВС поточного року. Те, що цю тему п. Луценко розуміє дуже специфічно, він продемонстрував ще під час останньої передвиборчої кампанії: його заява у Закарпатті була просто феєричною.
    Луценко вважає, що одним із головних завдань нового уряду має стати облаштування “жорсткого” кордону у західних регіонах країни. Уже рік, як підписані угоди з ЄС і Росією про реадмісію (відсилання додому) нелегальних мігрантів, які перебувають на території держави. Проте, уряд нічого не робить для будівництва пунктів з переміщення. Це гостро відчуває столиця України, де перебуває близько мільйона нелегальних мігрантів, а також Закарпаття, де нелегали стимулюють розвиток кримінального бізнесу. Саме західний кордон відчуває особливий наплив нелегалів, які прагнуть потрапити до країн Євросоюзу.

    Виявляється, аби не "накопичувати" "нелегальних мігрантів" в Україні (показово, що політик говорить про живі, людські істоти як про товар для складування), - треба ... їх накопичувати. Через західний кордон люди, які намагаються потрапити до Європи через Україну, виїжджають з території України; в'їжджають же - через східний і північний. До чого приведе зміцнення західного кордону - легко зрозуміти, відкривши у ванній кран, а тоді заткнувши злив пробкою.
    Європейські структури, і справді, пропонували гроші - і пропонують і цього року, на роки вперед - на створення в Україні міграційних тюрем та інших подібних об'єктів. Жоден уряд, наскільки мені відомо, від них не відмовлявся. Мені цікаво інше: чому відомство п.Луценка (коли він був МВС) не перебрало від прикордонників відповідальність за скандальну міграційну в'язницю Павшино, що у Закарпатті? Там - жахливі умови утримання, порушення прав ув"язнених, та й сама ця в"язниця існує поза законом - але вона найбільш скандально відома у Сх.Європі. Не захотілося маратися?

    Нагнетание истерики по поводу большого количества нелегальних мигрантов в Закарпатье - прямой путь к ментовскому беспределу.

    http://gas-ton.livejournal.com/363829.html

    Юрій Луценко вже виступив з кардинальною антикорупційною ініціативою підпорядкувати МВС, тобто собі, Службу досудового слідства, Національну гвардію, прикордонників, пожежників й рятувальників, Держслужбу з питань міграції і омріяне ним «незалежне» Антикорупуційоного бюро.

    Таку ініціативу схвалив би навіть легендарний міністр Лаврентій Берія. Він також збирав під крилом МВС різні служби, у тому числі шляхом приєднання до міліції КДБ. Так що Юрію Віталійовичу варто не стидатись і сміливо вписувати в свій законопроект доручення СБУ до власного міністерства
    http://mr-brut.livejournal.com/145848.html

    В даному випадку хотів би підкреслити, що МВС лише стоїть на воротах і ловить м’яч – як у цьому випадку, коли затримали вбивцю – чи пропускає його, бо в нас є кілька випадків невстановлених вбивств. Хочу також сказати, що Міністерство у цій ситуації спрацьовує навіть краще, ніж навіть по аналогічній злочинності проти українських громадян. Показники розкриття грабіжів та вбивств, і насилля, і тяжких тілесних ушкоджень в цій категорії дещо кращі, бо знаходяться під пильною увагою керівництва МВС.

    Але хочу ще раз підкреслити: ми лише ловимо м’яч. Або не ловимо.

    Луценко не мав жодного права казати те, що винесено у тексті вище окремим другим абзацом: рішення, хто є біженцем, а хто - ні, не в його компетенції (на щастя і поки). Це - не компетенція МВС: вирішувати, хто має утримуватися у "місцях, відведених законом", а хто - перебувати на "українських вулицях". Держкомнац, суди, - але не МВС.

    2) Втім, у такій заяві немає нічого дивного: пан Луценко неодноразово демонстрував свою специфічну зацікавленість у темі "боротьби з нелегальною міграцією" - яка,

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    - яка, зокрема, внесена до пріоритетів роботи МВС поточного року. Те, що цю тему п. Луценко розуміє дуже специфічно, він продемонстрував ще під час останньої передвиборчої кампанії: його тодішня заява у Закарпатті була просто феєричною.
    http://gas-ton.livejournal.com/396665.html

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Президенту постоянно намекали, что его как бы про президентская политическая сила далеко и совсем не про президентская, а состоит из глубоко законспирированных БЮТ засланцев влияния. Среди наиболее ярких фигур не только политгеев, но и Бютзасланцев стоить отметить г-д Ю.Луценко, Г.Москаля, В.Шемчука, В.Кириленко.
    http://matheland.livejournal.com/21336.html

    В момент рассмотрения КС представления о законности Правительства будут организованы марш “Народной самообороны” (НС) на Киев и массовые уличные акции по типу Майдана с участием активистов НС. Эти акции должны стать средством психологического давления на судей КС, а также демонстрацией единства оппозиции (БЮТ) с “народным” движением под руководством Ю. Луценко. Пикеты боевиков “Народной самообороны” заблокируют работу государственных учреждений, в результате чего в столице возникает хаос. (Косвенным подтверждением согласования БЮТ и президентом плана силовых действий по перехвату власти служит призыв лидеров Ивано-Франковской “Поры” о наборе боевиков в специальные лагеря для подготовки их к уличной борьбе).

    http://ray-deckard.livejournal.com/47783.html
    представители партии намерены сотрудничать с гражданским движением "Народная самооборона" Ю. Луценко на региональном уровне. Эта «самооборона» - фашистская организация. И не исключены массовые выступления украинских нацистов с целью «повлиять» на исход выборов.
    http://community.livejournal.com/ru_patriot/219630.html

    Під час акції відбудеться прес-конференція за участю Ю. Луценка, В. Чемериса та керівництва УНСО.

    http://bonya-ua.livejournal.com/6545.html

    Вот они корни нацизма в Закарпатье в последнее время. Вот он бизнес на нелегалах в комбинации с крайнее правым нацизмом!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ю. Луценко признался, что милиция побаивается татар. А вообще, он толераст…
    Министр признался, что милиция относится к крымским татарам "неоднозначно, потому что если относиться однозначно, мы нарвёмся на претензии той или другой группы. Надо, конечно, учитывать возможность межнациональных конфликтов". По его мнению, "то, что произошло на Ай-Петри - это неправомерное применение физической силы. Пока я министр, мы такого делать не будем". В общем, по отношению к крымским татарам Луценко в очередной раз показал себя законченным "толерастом". Конечно, такую позицию МВД оценят в меджлисе.
    http://www.kp.crimea.ua/newspaper_details.php?newspaper_id=2575
    3.3. Украина подписала с 12 странами соглашения о трудовых миграционных потоках.
    http://www.pk.kiev.ua/country/2008/03/17/192337.html

    Нелегальна міграція - сучасний погляд на проблему.
    З падінням «залізної завіси» і розпадом Радянського Союзу територія України стала чимось на зразок «землі обітованої», куди прямували з ближнього і дальнього (азіатського) зарубіжжя нелегальні «гості».
    http://www.mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/94212
    4.1. «Вор в законе» Ровшан Ленкорандский просит... политического убежища в Украине.
    Гражданин РФ Равшаг Аглы Джаниев 1975 г. р. «вор в законе», известный в криминальной среде по прозвищу Ровшан Ленкорандский, обратился в миграционную службу Украины с просьбой предоставить ему статус политического беженца.
    http://www.cripo.com.ua/?sect_id=10&aid=51013
    УДПНИ. «Хороший» авторитет себе заработал Юрий Луценко, не находите? Профессиональный преступник, «вор в законе», просит убежища в Украине. Заранее знает, что ему тут будет хорошо?!

    http://koordinatorudpn.livejournal.com/78257.html

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Перед выборами 2007 г. было решено усилить его, для чего был создан блок «НашаУкраина» - «Народная Самооборона» путём объединения «Нашей Украины» с рядом мелких национал-демократических партий и «виртуальным» движением набирающего популярность политика-популиста, экс-министра внутренних дел и экс-социалиста Юрия Луценко.
    http://community.livejournal.com/politics_free/347577.html
    Ми заявляємо: УНА-УНСО не має жодного відношення до цієї акції. Один з її організаторів, Олесь Вахній, якого в статті представлено як члена УНА-УНСО, не є членом нашої Організації, як і інші учасники акції.
    Ми вважаємо вищеназвану статтю заказним чорним піаром, спробою очорнити як нас, так і Юрія Луценка, з яким, як з лідером Громадського руху «Народна самооборона», ми співпрацюємо.
    http://listopadsky.livejournal.com/113252.html

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вот кто здесь крышует бандеровцев, и криминальный бизнес с нелегалами

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Народная самооборона крышует не только нелегалов но и наркотрафик по направлению восток запад.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Народная самооборона крышует не только нелегалов но и наркотрафик по направлению восток запад.