ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Машину з фірми "Барва-Авто" обшукали в пошуках контрабанди

    04 июля 2024 четверг
    52 переглядів

    Вантажівка, затримана минулого тижня,на митному посту "Ужгород" україно-словацького кордону наробила в ЗМІ багато шуму.

    Вантажівка, затримана минулого тижня, незаконно перевозила контрабандні побутові товари, стверджує Обком. Свою версію подій "Українській правді" виклав директор компанії "Барва-Авто" Михайло Шкріба.

    "П'ять наших вантажівок їхали з Австрії до Іллічевська. Минулого понеділка відділ контррозвідки прикордонників затримав одну з фур компанії "Барва-Авто", що перевозила комплектуючі до комп'ютерів", - заявив Шкріба.

    "Пояснили, що у них інформація, що в автомобілі знаходиться незаконний вантаж. У них прийшла негласна інструкція перевіряти усі автомобілі, що везуть товари, пов'язані з комп'ютерами, побутовою технікою, продуктами харчування", - пояснив він.За словами Шкріби, "машину протримали тиждень на митному переході – почали по-хамськи рвати коробки, перерили всю фуру – нічого не знайшли".

    "У суботу машину відпустили. Якби дійсно була якась контрабанда, то машина стояла б під арештом, а нам митники виставили б претензію", - додав він.Шкріба повідомив, що після всього фура попрямувала до Іллічевська, куди і повинна була доставити товар. Те, що сталося, Шкріба оцінює як "бєспрєдєл прикордонників".

    Фірма "Барва-Авто", що фігурувала в інциденті, є дочірнім підприємством ТОВ "Барва", серед засновників якої дружина Віктора Балоги Оксана, його брати Іван і Павло, а також двоюрідний брат Василь Петьовка.

    Закарпаття – благодатний край для тіньового бізнесу...
    Закарпаття: Контрабандист стверджує, що офіцери-прикордонники за хабарі виділяють "вікна" на кордоні для переправки нелегалів
    Закарпатські "бізнесмени" підробили 15 тис. пляшок алкогольного напою, використавши іноземний товарний бренд
    Столько героина украинская граница еще не видела...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору