ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На обліку в Ужгородському районному центрі зайнятості перебуває всього 572 безробітних

    19 апреля 2024 пятница
    60 переглядів

    Ужгородський район належить до тих регіонів Закарпатської області, де на обліку перебуває відносно невелика кількість безрвбітних.Станом на 1 грудня цього року на обліку в ра- йонному Центрі зайнятості було 572 безробітних, з яких 315 осіб продовжують отримувати допомогу по безробіттю.

    Тут нема нічого дивного: виробничі галузі працюють стабільно, успішно розвивається підприємництво, постійно збільшується кількість робочих місць. Нема проблеми знайти роботу, при тому ж добре оплачувану

    3а сприяння Ужгородського районного центру зайнятості протягом одинадцяти місяців цього року роботу втримали 905 громадян. 71 безробітний одержав 138 тисяч гривень допомоги для розпочаття власної підприємницької справи. Більшість з цих осіб займається сільськогосподарським виробництвом, працює у сфері торгівлі і наданні послуг. Із залученням коштів фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття протягом року вдалося працевлаштувати 60 чо-, ловік. За укладеними із сільськими радами договорами планувалося залучити до оплачуваних громадських робіт 300 громадян. Фактично в них взяли участь 378 осіб. Із грошей фонду на це було використано 52249 гривень, а з районного бюджету було виділено 5000 гривень для організації оплачуваних громадських робіт.

    Для полегшення працевлаштування безробітних Центр також фінансує профорієнтацію та профнавчання незайнятого населення. Протягом минулих одинадцяти місяців професійним навчанням було охоплено 259 осіб за такими професіями: швачка, верстатник, оператор котельні. Крім того, багато бажаючих одержали навики з основ комп'ютерної грамотності, які безперечно стануть їм у пригоді при відкритті власної справи.
    Мукачівщина: зайнятість та рівень доходів населення
    Були безробітними — стали підприємцями!
    На обліку в Воловецькому райцентрі зайнятості перебуває 3493 незайнятих закарпатців

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору