ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Начальник Ужгородської митниці Михайло Порада заперечив і назвав такими, що не відповідають дійсності, звинувачення нардепів Ігоря Рибакова та Андрія Шкіля

    24 мая 2024 пятница
    49 переглядів

    Наприкінці березня на Закарпатті побували члени Міжфракційного депутатського об’єднання Верховної Ради України «Контрабанді – стоп», народні депутати Ігор Рибаков та Андрій Шкіль. Вони підсумували результати 15-денної перевірки, яка відбувалася на Ужгородській митниці і мала на меті виявлення контрабандних схем та порушень митного законодавства. За словами нардепів, було виявлено 95 фактів правопорушень, усі стосуються контрабандного ввозу автомобілів.

    Начальник Ужгородської митниці Михайло ПОРАДА.
    Начальник Ужгородської митниці Михайло ПОРАДА.

    Ці звинувачення категорично відкидає і називає такими, що не відповідають дійсності начальник Ужгородської митниці Михайло Порада, який у вівторок зустрівся з журналістами у прес-центрі газети «Неділя».

    Він надав представникам ЗМІ вичерпні результати роботи митниці за перший квартал цього року. Цей квартал був непростим, насамперед через проведення реконструкції головної транспортної артерії до Словаччини – контрольно-пропускного пункту «Ужгород». Через це близько 400 тисяч транспортних засобів або не поїхали до цієї країни, або перетнули інші митниці. Проте товаропотік загалом через пункти пропуску, підпорядковані Ужгородській митниці, таки зріс. Порада запевнив, що нардепи не проводили перевірку, а пробули на митниці якісь дві години, порушили правила проведення таких заходів.

    За останній час митники під керівництвом Михайла Юрійовича пережили більше 10 перевірок зі своєї вищестоящої служби та різних правоохоронних структур. На думку Поради все це робиться через перманентні спроби реорганізації митниць. Проте що дала проведена два роки тому реорганізація саме Ужгородської митниці, Порада сформулювати «для преси» не взявся, зазначив тільки, що на його погляд, всі митниці на території Закарпаття працюють нормально і немає ні потреби, ні передумов для якихось змін, повідомляє ЗІА "Простір".
    Закарпаття: Нардепи Ігор Рибаков і Андрій Шкіль — про зловживання на кордоні

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору