ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

О.Мороз: Мораторій на підвищення цін на газ, прийнятий парламентом, має силу закону

    06 мая 2024 понедельник
    24 переглядів

    Мораторій на підвищення цін на газ, прийнятий парламентом, має силу закону, заявив лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз заявив у прямому ефірі телеканалу НТН, відповідаючи на запитання журналіста, чи може мораторій, прийнятий парламентом, припинити ріст цін на газ, повідомляє прес-служба СПУ.

    "Уряд сам заявив про те, що ціни підвищуватися не будуть. В даному випадку можна сумніватися, але треба довіряти уряду, бо в нього власне, і виходу іншого немає. А по-друге, мораторій має силу закону. Якщо президент його підпише, то він буде діяти. Якщо ж в президента знайдуться якісь аргументи проти цього мораторію, то він їх висловить, будемо розглядати. Принаймні, сьогодні таке рішення прийняте", - наголосив О.Мороз.

    Лідер СПУ наголосив на тому, що сьогодні ми маємо ситуацію, яка створена попередніми складами декількох урядів.

    "Тому сьогодні, йдучи на вибори і орієнтуючись на нову політику, ми повинні формувати таку політику, яка забезпечить лівий соціальний поворот, і захищатиме власного українського виробника. Сьогодні, на жаль, ми таких ще підходів не бачимо. І відставка Кабінету Міністрів в цій ситуації нічого корисного для суспільства не принесе", - підкреслив голова Соцпартії.
    Соціалісти вимагають зупинити газову кризу
    Новорічне привітання лідера Соціалістичної партії України Олександра Мороза
    Люди Мороза попадают под репрессии
    Соціалістичний дід Мороз завітає у домівки ужгородських дітей

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору