ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прийшов кінець ще одній підпільній закарпатській АЗС

    26 июня 2024 среда
    31 переглядів

    Органи податкової служби нині ведуть широку роз’яснювальну роботу щодо легалізації підприємницької діяльності. Однак дехто з громадян продовжує ігнорувати вимоги чинного законодавства з питань державної реєстрації такої діяльності і оподаткування одержаних в резузультаті неї тіньових доходів. Так певний час поступав і житель села Ганьковиця Свалявського району Закарпаття Л., облаштувавши на території колишньої ферми підпільну АЗС та столярний цех.

    Та кінець його діям рано чи пізніше мусів настати. Саме у момент реалізації дизельного палива та столярних виробів і застали “підприємця” працівники Ужгородського відділу податкової міліції під час відпрацювання Свалявського району.

    Звичайно, що документів на право здійснення підприємницької діяльності ні у сфері реалізації ПММ, а ні виробництва столярних виробів у нього не було. Як наслідок, за такі правопорушення складено відповідний протокол, вилучено дизпаливо, обладнання, пиломатеріали та інші товарно-матеріальні цінності загальною вартістю понад 6 тис. грн., доля яких буде вирішена згідно чинного законодавства., повідомили в управлінні податкової міліції ДПА в Закарпатській області.

    Нагадуємо, що статтею 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення за здійснення діяльності без державної реєстрації як суб'єкта підприємницької діяльності, що містить ознаки підприємницької тягне за собою накладення штрафу у розмірі від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва і сировини чи без такої.
    Хуліган на ужгородській АЗС розмахував пістолетом 9-го калібру
    Стрілянина на закарпатській АЗС
    На ринку нафтопродуктів Закарпаття таки наведуть лад?
    Податкові міліціонери Закарпаття посилять контроль за діяльністю підприємств-мінімізаторів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору