ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Смотрящим" від ЦВК на виборах на Закарпатті буде Юрій Данилевський

    28 июня 2024 пятница
    25 переглядів

    Голова ЦВК Володимир Шаповал підписав розпорядження про закріплення членів Центральної виборчої комісії за Автономною Республікою Крим, областями, містами Києвом та Севастополем, повідомили у прес-службі Центральної виборчої комісії.

    Згідно з розпорядженням члени Центрвиборчкому закріплені за такими регіонами: Астахова Т. В. – за Миколаївською та Одеською областями; Данилевський Ю.М. – за Закарпатською та Харківською областями; Донченко Ю.Г. – за Луганською та Чернігівською областями; Жиденко І.Г. – за Дніпропетровською та Чернівецькою областями; Лукаш Т.Л. – за Житомирською та Рівненською областями; Охендовський М. В. – за Вінницькою та Волинською областями; Магера А.Й. – за Львівською областю; Писаренко А. А. – за Київською та Сумською областями; Райковський Б.С. – за Запорізькою та Кіровоградською областями; Усенко-Чорна Ж. І. – за Полтавською областю та містом Києвом; Чупахін О. М. – за Автономною Республікою Крим, Херсонською областю та містом Севастополем; Швець Ю. В. – за Тернопільською та Черкаською областями; Шелестов О. М. – за Донецькою областю; Шелудько В. Є. – за Івано-Франківською та Хмельницькою областями.

    Цим документом членам Центральної виборчої комісії доручено забезпечити в межах повноважень організацію підготовки та проведення виборів і референдумів у вищезазначених регіонах відповідно до законодавства України про вибори і референдуми, повідомляє "Закарпаття online". Крім того, розпорядженням визначено взаємозамінність членів Центральної виборчої комісії щодо закріплення за регіонами.
    Члены ЦИК "буквально шокированы" распоряжением Шаповала о их региональном закреплении

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору