ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Соціалісти привітали зі святом жінок-активісток Ужгородського товариства глухих

    23 июня 2024 воскресенье
    46 переглядів

    Свято для жінок Ужгородської міської організації Товариства глухих (голова Наталія Булеца – кандидат в депутати до Ужгородської міської ради від СПУ), присвячене Міжнародному жіночому дню 8-го Березня, відбулося вчора в обласному центрі Закарпаття. Святковий захід організувала міська організація Соціалістичної партії України.

    На свято, яке проходило в приміщенні Ужгородського міського виробничого підприємства №2 по вул.Верещагіна, було запрошено активістів товариства та ветеранів праці. Перед ними виступили учні Ужгородської спецшколи-інтернату для слабочуючих дітей. Всього в концерті взяли участь 20 дітей, а також директор цього закладу Наталія Бушко.

    Перед учасниками свята виступили також довірена особа кандидата на посаду Ужгородського міського голови Володимира Гісема Михайло Волощук та кандидат у депутати міської ради від СПУ Сергій Слободянюк. Як зауважили виступаючі, люди з вадами слуху і речі — особливо діти — потребують пильної уваги й турботи з боку ужгородської громади і влади.

    Ужгородські соціалісти привітали зі святом 8 Березня жінок — ветеранів війни і праці

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору