ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сьогодні Україна грає в 1/4 фіналу Чемпіонату світу з футболу

    22 мая 2024 среда
    42 переглядів

    Сьогодні відбудуться перші чвертьфінальні матчі на Чемпіонаті світу з футболу в Німеччині.

    Першими о 18:00 на поле вийдуть збірні Німеччини і Аргентини. Німці в 1/8 обіграли збірну Швеції 2:0, а аргентинці в додатковий час змогли перемогли мексиканців 2:1.

    В другому матчі 1/4 фіналу о 22:00 зіграють команди Італії і України, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

    Італійці на шляху до чвертьфіналу обіграли австралійців 1:0, реалізувавши на останніх секундах матчу пенальті, призначення якого викликало багато суперечок.

    Українці виграли у швейцарців: основний і додатковий час цього матчу закінчився 0:0, а в серії одинадцятиметрових збірна України перемогла 3:0.

    Ще два чвертьфінали - Англія-Португалія і Бразилія-Франція - пройдуть в суботу.

    Раніше повідомлялося, що національна збірна України з футболу запросила Президента України Віктора Ющенка на перегляд матчу 1/4 фіналу Чемпіонату світу, який відбудеться 30 червня в Гамбурзі.

    Як повідомляє прес-служба Президента України, про це говориться в листі до глави держави, якого підписали президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, головний тренер збірної Олег Блохін і капітан команди Андрій Шевченко.

    На думку футболістів, особиста присутність Президента України на стадіоні під час завтрашнього принципового матчу із збірною Італії додасть їм «натхнення і зміцнить віру у власні сили». «Переконані, що Ваш приїзд помітно сприятиме також просуванню нашої спільної з Польщею заявки на проведення фінальної частини Євро-2012», – наголошується в листі.

    Президент України не виключає можливості своєї поїздки на сьогоднішній матч, щоб разом з мільйонами українських уболівальників підтримати українську команду, повідомляє "ForUm".
    Збірна України обіграла збірну Тунісу — 1:0
    Олег Блохін: "Ми грали, напевно, як найгірша команда в Європі..."
    РАСПИСАНИЕ игр и телетрансляций чемпионата мира по футболу

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На следующий день после матча Испания—Украина Юлия Тимошенко выступает в Верхновной Раде Украины:

    - Разрешите поздравить всех коллег с замечательным событием: сборная, за которую болели москали, с треском проиграла Испании!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Судя по результату матча Украина-Саудовская Аравия 4:0, после российского газа Украина решила и на нефть с бензином рукой махнуть...