ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сьогодні відомому українському футболісту Андрію Шевченку виповнюється 31 рік

    29 июня 2024 суббота
    28 переглядів

    Як повідомляється на офіційному сайті ФК "Челсі", останні місяці були нелегкими для Андрія Шевченка, але він знову повернувся у форму, і сподівається сьогодні, 29 вересня, забити гол "Фулхему".

    Зазначимо, що цього сезону Шевченко провів три матчі за ФК "Челсі", і вважає, що його гол "Русенборгу" в Лізі Чемпіонів сильно допоміг йому знов знайти упевненість в своїх силах.

    "Для мене важлива кожна гра за ФК "Челсі", і я хочу грати якнайкраще в кожному матчі", - підкреслив він.

    ФК "Челсі" не зміг перемогти в трьох останніх матчах ліги, тому перемога сьогодні особливо важлива, і Шевченко вірить, що зараз команда правильно настроєна, попри останні невдалі виступи в лізі.

    Шевченко зазначив, що "зараз клуб і гравці переживають не найлегший час через глобальні зміни, так що зараз саме час команді об'єднатися і допомогти клубу".

    У європейських матчах Шевченко забив 60 голів, з них 47 - в Лізі Чемпіонів. У цьому рекорді Андрій порівнявся з колишнім колегою по "Мілану" Філіппо Інзагі, і всього на два голи відстає від рекорду Герда Мюллера. Український футболіст вважає, що такий особистий рекорд - приємне досягнення.

    "Це дуже хороший і дуже престижний турнір. Але я не зациклююся на тому, скільки голів я забив за свою кар'єру. Зараз важливо забивати за клуб, важливо, щоб моя команда перемагала. Якщо я заб'ю - добре, а якщо команда переможе - те це просто прекрасно", - зазначив Шевченко.

    Зараз Шевченко дуже радий повернутися нарешті до гри. Травми заважали йому не тільки грати у футбол, але і займатися своїм хобі - гольфом.

    Шевченко сподівається, що найближчими тижнями він буде зайнятий футболом ще більше, і виступатиме успішно, почавши з гола у ворота "Фулхема" в свій власний день народження.
    Андрій Шевченко вивів ”Челсі” у фінал Кубка Ліги
    Андрій Шевченко допоміг "Челсі" забити єдиний м’яч у поєдинку з "Чарльтоном"
    Збірна України перемогла Шотландію 2:0
    Шевченко може повернутися з "Челсі" до "Мілану"?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору