ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Збірна України перемогла Шотландію 2:0

    01 июля 2024 понедельник
    37 переглядів

    Одним із чотирьох лідерів власної відбіркової групи Євро-2008 разом із французами, шотландцями та італійцями на зимову перерву йде футбольна збірна України. Вчора на "Олімпійському" національна команда перемогла потужних шотландців, забивши два м`ячі у другому таймі.

    Феєричний футбол країні дарував Шевченко. За ним з трибун стадіону особисто спостерігав тренер «Челсі» Жозе Мауріньйо. Андрій брав участь в усіх без виключення небезпечних атаках України. На 60-й хвилині він виконав штрафний, який успішно допрацював захисник «Шахтаря» Олександр Кучер, повідомляє "ICTV".

    Цей момент став вирішальним у матчі. Прагнучи відіграти різницю, гості почали хаотично перебудовувати тактичну схему і помилились ще раз. За грубий фол проти Шевченка червону картку отримав Преслі, а на останніх секундах Андрій заробив пенальті і його реалізував. У підсумку 2:0 – на 6-місячний відпочинок Україна йде із почуттям виконаного обов’язку.

    Італійці на виїзді перемогли грузинів, реалізувавши більшість після вилучення Канкави. Забивали де Россі, Камаронезі і Сімоне Пероті - 3:1. Після цієї перемоги італійці із сімома очками вийшли на третю позицію групи В.

    Французи познущались із Фарер і наздогнали на верхівці турнірної таблиці шотландців. Українці, маючи шість очок, четверті, однак зігралина гру менше від опонентів.

    Наступний тур у групі В відбудеться 24 березня. Тоді команда Олега Блохіна поїде до Фарер.
    Україна програла Італії — 0:2
    ФК "Закарпаття" переміг на виїзді івано-франківський "Спартак" — 2:0
    Ужгородське ФК "Закарпаття" намагаються знищити!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору