ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сьогодні вночі на Закарпатті затримано 18 нелегалів, із них вісім дітей

    23 июня 2024 воскресенье
    47 переглядів

    3 громадян Росії — жителів Чечні — та 1 громадянина Туреччини затримали сьогодні вночі прикордонники та співробітники СБУ у приватному будинку в Ужгороді. Наразі потенційні незаконні мігранти доставлені до прикордонного підрозділу, де пояснюють, як і для чого перебралися до українського прикордоння.

    Водночас на Закарпатті співробітники Держприкорджонслужби України та СБУ затримали 14 громадян Росії – жителів Інгушетії. Серед затриманих було 8 дітей. Іноземці повідомили, що вони 26 травня виїхали з російського міста Назрань до Києва. Зі столиці подорожуючі поїздом вирушили до Ужгорода, звідки нібито мали намір податися до Львова, але чомусь вийшли з електрички „Ужгород - Волосянка” на станції „Пороги”.

    Зрозумілих пояснень, чому група зійшла саме тут, ніхто з її членів дати не зміг. Про те, що до Львова іноземці не збиралися, розказав їх провідник – 17-річний український хлопчина. Він повідомив, що супроводжував групу на прохання дорослого мешканця Ужгорода і що мав передати своїх підопічних іншому провідникові саме на станції „Пороги”, повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.
    На Закарпатті відбувся суд над 2-ма краянами, які займалися переправленням 59 нелегалів за кордон
    Закарпаття: У гірській Мирчі зловили 9 нелегальних мігрантів
    Сьогодні — День прикордонника України
    Двоє жителів Ужгорода перевозили чотирьох сомалійців-нелегалів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору