ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ставити палиці в колеса Тимошенко може тільки самовбивця?

    04 июля 2024 четверг
    36 переглядів

    Головним політичним завданням Блоку Юлії Тимошенко і сформованого коаліцією демократичних сил уряду на найближчий час є виконання передвиборних обіцянок, даних виборцям. Про це заявив народний депутат від фракції БЮТ Олександр Шепелєв.

    За його словами, саме це є визначальним у роботі над програмою уряду, яка найближчим часом буде представлена на затвердження Верховній Раді.

    «Я не сумніваюся в тому, що програма уряду Юлії Володимирівни буде затверджена, -- сказав народний обранець. -- Для цього є всі підстави. По-перше, уряд демократичної коаліції, всупереч похмурим прогнозам, спирається на стійку підтримку більшості депутатів. Це продемонстрували як голосування щодо складу уряду, так і ухвалення запропонованого ним бюджету. Нагадаю, що за головний фінансовий документ країни проголосувало 235 депутатів (на вісім більше, ніж входить до складу коаліції). По-друге, я вважаю, що відповідальні політичні сили не зможуть відмовити уряду в підтримці з принципових питань, котрі стосуються підвищення рівня життя громадян України, прискорення розвитку економіки країни, вдосконалення правової бази», – додав О. Шепелєв.

    «Ми створили уряд народної довіри, який з перших днів роботи почав реалізацію своєї передвиборної програми, і люди це бачать. Ставити палиці в колеса такому уряду може тільки політична самовбивця», - зазначив О. Шепелєв, повідомляє УНІАН.
    БЮТ пропонує колегам з "Нашої України" повернутися до переговорів про створення коаліції в Закарпатській облраді
    У четвер Тимошенко внесе до Ради програму діяльності свого Кабміну
    Якщо народ до свободи не готовий, він обов'язково знайде собі пастуха...
    Тимошенко розповіла, як повертатиме гроші вкладникам Ощадбанку СРСР

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору