ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

БЮТ пропонує колегам з "Нашої України" повернутися до переговорів про створення коаліції в Закарпатській облраді

    03 июля 2024 среда
    37 переглядів

    На черговій сесії Закарпатської обласної ради депутати затвердили бюджет та план соціально-економічного розвитку краю на 2008 рік.
    Враховуючи зміну політичної ситуації в країні та прийняття демократичною коаліцією у Верховній Раді бюджету, який був розроблений Урядом на чолі з Ю.В.Тимошенко на базі виборчих програм БЮТ і НУНС, депутатська фракція Блоку Юлії Тимошенко в облраді вперше підтримала внесені проекти вказаних рішень.

    Разом з тим, усвідомлюючи відповідальність за їх реалізацію і контроль за виконанням, депутати БЮТівці ініціюють повернення до переговорного процесу з депутатами «нашоукраїнцями» щодо виконання взятих на себе, відповідно до Угоди від 6 березня 2007 р., зобов’язань та реального формування демократичної коаліції в обласній раді, повідомляє прес-служба Блоку Юлії Тимошенко в Закарпатській області.
    "Ляльковим театром" назвав останню в 2007 році сесію Закарпатської облради керівник депутатської фракції БЮТ Андрій Сербайло
    Закарпаття: Олександр Кеменяш (БЮТ) вважає "некоректним ажіотаж навколо призначення на посаду Секретаря РНБО Раїси Богатирьової"
    У закарпатській Сваляві міська "Батьківщина" обрала своїм головою Владислава Адама
    Бютівці заберуть у Плюща мандат і дачу. І Ющенка не будуть питати!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    так бют же проклято
    http://bogakara.narod.ru