ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Стенд Закарпаття на Міжнародній туристичній біржі в Лондоні привертає увагу відвідувачів

    20 апреля 2024 суббота
    58 переглядів

    Сьогодні у Лондоні розпочала роботу Міжнародна туристична біржа "WTM – 2004". Український туристичний стенд на виставці відкрили Надзвичайний і Повноважний посол України у Великобританії Ігор Мітюков та заступник голови Київської міської державної адміністрації Михайло Поживанов.

    Коментуючи цю подію, Михайло Поживанов, зокрема, зазначив, що "спільний стенд "Україна туристична" представляє понад тридцять туристичних компаній майже з усіх регіонів України. Особливо помітні експозиції з Києва, Львова, Криму, ЗАКАРПАТТЯ". Як відзначають багато учасників біржі, цьогорічний український стенд гідно представляє нашу країну та відповідає всім демонстраційним вимогам міжнародних виставок.

    "Враховуючи тенденції розвитку світового туризму і тому під час презентаційних заходів та переговорних зустрічей наша делегація акцентує на можливостях розвитку саме ділового, конгресового та виставкового туризму", — піядкреслив М.Поживанов.

    Першими оглянули український стенд міністр спорту і туризму РФ В’ячеслав ФЕТІСОВ та діячі російського туристичного бізнесу. До участі в переговорах з київською делегацією зголосилися представники відповідних муніципальних структур Мюнхена, Варшави, Праги.

    Завтра, 10 листопада презентацію туристичних можливостей України і столиці на Лондонській туристичній біржі проведе голова Держтурадміністрації Валерій Цибух.

    КИЇВ ПРЕС
    Закарпатські туристичні підприємства підкоряють Україну на міжнародному туристичному салоні «Україна-2004»
    Провідні туроператори Закарпаття взяли участь у презентації хорватської туристичної компанії "ІВСІ" в Івано-Франківську
    Закарпатье ждет туристов
    П'ять міні-готелів буде збудовано біля відомого закарпатського водоспаду Шипот

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору