ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Світла лавина" зійде на Закарпатті

    03 мая 2024 пятница
    28 переглядів

    З 18 по 27 вересня на Закарпатті пройдуть командно-штабні навчання "Світла лавина" за участю військовослужбовців Словаччини, Румунії, Угорщини і України, які входять у міжнародний батальйон "Тиса".

    Як повідомила у вівторок прес-служба Міністерства оборони України, питання підготовки до цього заходу обговорювалися під час зустрічі в Одесі між командуючим Сухопутними військами України Валерієм Фроловим і начальником Головного штабу Наземних сил Румунії Соріном Іоанном.

    Сторони відзначили, що зараз слід зосередити особливу увагу командування сухопутних військ обох країн на підготовці підрозділів до цих спільних навчань.

    Члени румунської військової делегації взяли участь у покладенні квітів на Алеї Слави і до пам'ятника Невідомому матросу, ознайомилися з історією миротворчої діяльності українських контингентів.

    Створення багатонаціонального підрозділу "Тиса" було ініційовано українською стороною в грудні 1998 року з метою оперативного реагування військових сусідніх держав на загрози повеней, а також кваліфіковану, високопрофесійну боротьбу з наслідками стихійного лиха, яке постійно загрожує країнам Карпатського регіону.
    У закарпатському Виноградові обговорюють підготовку до проведення спільного командно-штабного навчання "Світла лавина—2006"
    Закарпатське Мукачево замість військового матиме потужний цивільний аеропорт

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору