ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Три групи нелегальних мігрантів затримані прикордонниками на Закарпатті

    28 мая 2024 вторник
    30 переглядів

    На Закарпатті прикордонний наряд застави „Паладь Комарівці” Чопського загону перепинив за 30 метрів від лінії державного рубежу 8 громадян Іраку, які увечері 8 березня намагалися пробратися до сусідньої Словаччини. Омріяна земля була так близько, що іноземці ніяк хотіли вірити у невдачу.

    Замість того, щоб мирно здатися, вони кинулися врізнобіч. Лише попереджувальні автоматні постріли охолодили запал нелегалів.

    Ще одну групу затримали прикордонники застави „Новоселиця” цього ж загону. 5 вихідців із Бангладеш щойно зробили лаз у загороджувальному паркані і готувалися до останнього „марш-кидка”, однак і їх спіткала поразка: замість продовження мандрівки іноземці під конвоєм рушили на заставу.

    А от двох громадян Грузії, що також мали дуже конкретні наміри, спіймали місцеві жителі одного із прикордонних сіл Перечинського району. Селянам видалися підозрілими двоє кавказців, що вешталися у контрольованому районі, тож останніх швиденько „пов’язали” та передали прикордонникам.

    Усього з початку нинішнього року співробітники прикордонного відомства за незаконне перетинання державного рубежу затримали близько 300 нелегальних мігрантів, причому більшу частину з них - на західних кордонах, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.
    Закарпаття: 10 громадян Бангладеш примудрилися "поміститися" в одній "Волзі"...
    Закарпаття: Провідником у 4-х нелегалів із Індії був ...підліток?
    Ужгород: Громадянин Росії намагався перетнути кордон за підробленим українським паспортом
    Мандри журналістки в закарпатське село "чорних" нелегалів‚ білого каменю‚ вирубаних черешень...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору