ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Три закарпатські та два київські водії перевозили 30 нелегальних мігрантів

    26 июня 2024 среда
    33 переглядів

    Першу групу нелегалiв було затримано близько 15 години 40 хвилин, на 320 км автодороги Київ - Чоп, поблизу села Бiла Криниця Рiвненської областi. Працiвники окремої роти ДПС "Кобра" зупинили за перевищення швидкостi автомобiль "Опель - Кадет" пiд керуванням мешканця Києва. У салонi легковика перебувало вiсiм чоловiкiв азiатської зовнiшностi, якi не надали будь-яких документiв, що засвiдчували б особу. Водiй пояснив, що на залiзничному вокзалi Києва iноземцiв йому запропонував доставити до Рiвного незнайомий громадянин, пообiцявши винагороду в 200 доларiв США.

    I вже через годину, як повідомила прес-служба

    Департаменту ДАI МВС України, на 268 км автодороги "Київ-Чоп, працiвники окремої роти ДПС "Кобра" затримали автомобiль "Аудi-80" пiд керуванням мешканця Закарпатської областi. У салонi його автомобiля перебувало чотири чоловiки - громадяни Iндiї та Бангладешу, якi теж подорожували Україною без будь-яких документiв. А ще через десять хвилин, на 271 км автодороги "Київ-Чоп", працiвники Державтоiнспекцiї зупинили автомобiль "Форд-Проба", яким теж керував мешканець Закарпаття. Вiн перевозив трьох громадян Бангладешу, якi теж не могли засвiдчити законнi пiдстави свого перебування на територiї нашої держави.

    На цiй дiлянцi дороги, близько 17 години 10 хвилин, iнспекторами ДАI було затримано автомобiль "Опель-Омега" пiд керуванням мешканця Закарпаття. У легковику перебувало п'ятеро нелегальних мiгрантiв з Бангладешу.

    Правоохоронцям водiї iз Закарпаття пояснили, що були в Києвi в особистих справах, а дорогою додому, в 30 км вiд столицi, їх зупинила група iноземцiв, котрi пообiцяли за доставку до Львова винагороду по 80 доларiв США з кожного.

    Однак затримання нелегалiв цього дня не завершилося. О 23 годинi 10 хвилин, на 268 км автодороги Київ - Чоп, працiвники окремої роти ДПС "Кобра" зупинили автомобiль "Рено - 19" пiд керуванням мешканця столицi. Вiн перевозив п'ятьох чоловiкiв азiатської зовнiшностi без будь-яких документiв, що засвiдчували б їхню особу. А через п'ять хвилин тут було зупинено автомобiль "ВАЗ - 21099", за кермом якого перебував киянин. Його пасажирами виявилися ще п'ятеро невстановлених чоловiкiв азiатської зовнiшностi.

    Затриманих водiїв та нелегалiв доставлено до мiсцевого райвiддiлу внутрiшнiх справ, а автомобiлi - на штрафмайданчик.
    Наплыв нелегалов на Закарпатье уменьшится?
    Закарпатье: 10 гражданок Республики Молдовы в Словакию не попали
    Ужгородский суд дал переправщикам нелегалов ...условный срок!
    На Закарпатті затримали сімох африканців та їх провідника-українця

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Догралися, закарпатці. Невже не відкупляться?