ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Триста молодих людей помолилися на Говерлі за народ України та очистили найвищу гірську вершину держави від сміття

    04 июля 2024 четверг
    43 переглядів

    У суботу, 16 червня, керівник проекту "Сходження надії" Михайло Балога об’єднав 300 молодих людей України на г.Говерлі у молитві за народ України, за мир в Україні, за уряд та Президента України. Заразом учасники акції очистили Говерлу від сміття, чим здивували працівників загону МНС.

    Про це Михайло Балога розповів сьогодні, 19 червня, в Ужгороді під час прес-конференції у Карпатському інформаційному агентстві.

    Група по 150 осіб із івано-франківського боку та стільки ж із закарпатського зібрала понад 300 кг сміття і відвезла його на сміттєзвалище. Як зазначив М. Балога, серед молодих активістів – 45 закарпатців, 30 киян, 10 донеччан, 10 черкасців, а також близько 20 львів‘ян, івано-франківців, чернівчан, полтавчан, волинян, хмельничан, житомирців, чернігівців тощо.

    Одразу після акції з смт.Ясіня стартував автопробіг «По безнадії» в Закарпатській області. В ньому беруть участь 30 автомобілів, які 22 червня фінішують у місті Ужгороді на площі Театральній, де о 22 годині відбудеться благодійний концерт «Надія є».

    Подібний захід християнська молодь також провела у Криму, очищаючи й розчищаючи гору Романкош. А через рік вони планують підкорити найвищу вершину Кавказького хребта – Ельбрус (5 642м.), зазначив М.Балога.

    Акція «Сходження надії» організована Християнським центром «Відродження». Вона відбулася у рамках підготовки до Всеукраїнського «Фестивалю надії», який пройде 6 – 8 липня 2007 року на стадіоні «Олімпійський» у Києві.

    ***

    Як інформує ЗІК, Михайло Балога не є родичем екс-голови Закарпатської ОДА, нині голови Секретаріату Президента України Віктора Балоги.
    Завтра в Ужгороді — прес-конференція учасниць національного конкурсу "Міні-міс Україна" від Закарпаття
    Кияни помолилися на Говерлі
    Закарпатскую Говерлу лично «вылижут» высшие чиновники
    Як почувається найвища вершина Українських Карпат?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору