ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У голови Закарпатської обласної ради заробітна плата більша, ніж у Ющенка

    02 июля 2024 вторник
    25 переглядів

    Новий голова Закарпатської обласної ради "нашоукраїнець" Михайло Кічковський отримуватиме зарплату понад 25 тисяч гривень на місяць. Таке рішення прийнято на другому пленарному засіданні першої сесії Закарпатської облради, що відбулося сьогодні в Ужгороді.У розмір заробітної плати нового голови облради враховано всі доплати, а також розподіл коштів за заслуги, стаж, соціальні гарантії, відпочинок, специфіку роботи, додаткові навантаження.

    У заступників Михайла Кічковського Михайла Мартина (БЮТ) та Василя Брензовича (КМКС) розмір офіційної зарплати становитиме близько 12-13 тисяч гривень.
    Ужгород: Завтра БЮТ та Партія Регіонів розкажуть про своє бачення ситуації в Закарпатській обласній раді
    Михайло Кічковський: "Нам слід об’єднатися навколо вирішення проблем Закарпаття, незалежно від рішень центральних органів різних партій"
    Закарпаття: Заступниками голови-"нашоукраїнця" обласної ради стали представники БЮТу та Партії угорців України
    Головою Закарпатської обласної ради обрано "нашоукраїнця" Михайла Кічковського

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кічковський - мабуть тепер найбільш оплачуваний журналіст Закарпаття. З чим його і вітаємо!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Беремо 25 000 грн. місячної зарплати цієї видатної і геніальної особистості, без діяльності якої Україна та її громадяни не можуть існувати. Множимо на 12 місяців (без врахування грандіозних премій та чималої матеріальної допомоги, яку ці генії не соромляться просити. Виходить 300 тисяч грн. зарплати на рік. Ділимо 300 тисяч на 500 грн. середньої платні пересічного закарпатця, який нічого не вартий як особистість, байдикує і сидить на шиї у держави. Маємо 600 місяців, тобто 50 років праці і життя! Ось така вона, проста арифметика! І коментарів жодних не потрібно, бо це той унікальний випадок, коли цифри важливіші за слова.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кічковський мабуть найдавніший чиновник, такого рівня, у Закарпатській області. Старий апаратник, ніколи не ліз поперед батьки в пекло і, тихо чекав свого часу. Принаймні вдало і чесно поставив, свого часу, на Балогу та й, як бачимо, виграв. Проте, як на мене, він сьогодні найбільш вдала постать для цієї посади. А зарплата... Нехай Дідо хоч на старість поживе не в злиднях. А якщо ще й роботу цього облрадівського, тепер вже "доторканого", конгломерату налаштує - честь і хвала йому.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Що робитиме Кічковський з 25 тисячами на місяць, мабуть візьме на утримання у своїй родині зоо пенсіонерів, і стільки ж сиріт, бо простий пенсіонер і дійсно нічого не вартий, отрмує всього зоо гривень. Поділіться з бідними пане КІЧКОВСЬКИЙ, і заслужите Царство небесне на тім світі. ПОДУМАЙТЕ!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дивно, чому депутати облради порушують чинне законодавство України. Кічковському виплачуватимуть ще 5 відсотків від заробітної плати за звання "заслуженого журналіста", але така виплата може здійснюватися лише журналістам, які працюють в засобах масової інформації. До відома пана Кічковського. Меру Львова - новообраному Андрію Садовому депутати Львівської міськради визначили заробітну плату 1 тисячу 150 гривень, а чи не вистачило б Закарпатському голові Михайлу КІЧКОВСЬКОМУ 5 тисяч гривень, враховуючи всі його заслуги, заклопотаність і невирішені соціальні проблеми в його родині.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Боже, така зарплата - увесь бюджет району за рік, і одна третя- області. А де справедливість? Хто здійснюватиме контроль над уже доторканими ?