ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Михайло Кічковський: "Нам слід об’єднатися навколо вирішення проблем Закарпаття, незалежно від рішень центральних органів різних партій"

    04 июля 2024 четверг
    30 переглядів

    Учора на сесії Закарпатської обласної ради новообраний голова Михайло Кічковський оприлюднив тези програми своєї роботи на новій посаді. Головним своїм завданням "нашоукраїнець" вважає об’єднання усіх політичних сил, а відтак і закарпатців, які обрали представників цих сил до обласної ради, для забезпечення сталого і динамічного розвитку області.Серед пріоритетів діяльності ради голова назвав розвиток переробної промисловості, сільського господарства, виробництва будівельних матеріралів, створення нових робочих місць та розвиток культури представників усіх національностей краю. Він також виступив за поступове роздержавлення ЗМІ, повідомляє прес-служба Закарпатської обласної організації політичної партії УНаша Україна".

    Михайло Кічковський запевнив, що буде ретельніше відстоювати інтереси регіону на національному рівні."Нам слід об’єднатися навколо вирішення проблем Закарпаття, незалежно від рішень центральних органів різних партій", — звернувся до колег-депутатів голова ради.

    Він запевнив, що у розробці Програми розвитку краю будуть використані тези програм усіх політичних сил, які представлені в обласній раді.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    .... незалежно від рішень центральних органів різних партій", а от таке може пану чуба коштувати