ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Хусті збільшилася конкуренція між бензозаправками

    29 июня 2024 суббота
    47 переглядів

    З приходом представників потужної бензозаправної мережі у закарпатському м.Хуст припинилася сумна традиція незаконної діяльності автозаправок. Так, на жаль, власники діючих на території Хуста заправок досі практикували несплату вартості оренди використовуваної землі чи взагалі будували заправки без наявності на це жодних відповідних дозволів, повідомили "UA-Reporter.com" у прес-службі Хустської міської ради.

    Що цікаво, правоохоронні органи ніяк не реагували на таку ситуацію, навіть незважаючи на те, що заправки самовільно зводилися на рекреаційних землях. Кримінальні справи було відкрито з ініціативи хустської міської влади. Водночас рішення судів нерідко дивують навіть досвідчених правовиків. Наприклад, в одному з випадків суд виправдав несплату бізнесменом суми оренди твердженням, що договір — це двостороння угода на добровільних засадах. Мовляв, якщо бізнесмен не має доброї волі платити місту за використання землі, то й не мусить… Описана справа, звичайно, на такому рішенні не припиниться.

    Як повідомив міський голова Хуста Михайло Джанда, 2 нові автозаправки у місті належать компанії «Мавекс-Верховина», яка цивілізованим шляхом отримала усі необхідні дозволи. При чому вартість землі стала рекордною для такої справи у Закарпатті — 136 гривень за 1 м2. У результаті місто отримало понад 600 тисяч гривень, які влилися до бюджету розвитку, що, як відомо, спрямовується на реконструкцію та будівництво об’єктів громади. Отримані кошти буде використано на зведення нового водогону та ремонт покрівель п’ятиповерхівок. Мер Хуста М. Джанда висловив сподівання, що конкуренція на ринку бензину у Хусті призведе до покращення його якості, підвищення сервісу обслуговування, створення нових робочих місць.
    "Лукойл" відкрив чергову АЗС на Закарпатті
    Спілка підприємців Хустщини не знаходить спільної мови з міською радою
    Мукачево: Біля газової АЗС до смерті забили 46-річного чоловіка...
    Закарпаття: На трасі Київ-Чоп з’явилась нова АЗС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору