ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Лукойл" відкрив чергову АЗС на Закарпатті

    20 мая 2024 понедельник
    56 переглядів

    На Закарпатті відкрито ще одну автозаправну станцію одного зі світових лідерів ринку нафтопродуктів — фірми «Лукойл». У регіоні їх всього три: на Лаврському перевалі, у селі Вилок і ось нова — на об'їзній трасі поблизу Ужгорода.

    «Лукойл» займається не тільки реалізацією палива, а й пошуком родовищ та видобутком. Загалом щороку фірма видобуває у світі близько 80 мільйонів тонн нафти. В Україні попит на пальне становить 16-17 млн. тонн. «Лукойл» володіє також комплексами переробки нафти на бензин та хімічної переробки.

    В Україні російська нафтова фірма представлена підприємством з Іноземними інвестиціями «Лукойл-Україна», котре має понад 300 автозаправок на теренах держави. Крім того, «Лукойл» володіє Одеським нафтопереробним заводом та нафтохімічним комплексом «Лукор» на Івано-Франківщині. Проте пальне наразі в Україну поставляють з Болгарії та Румунії, оскільки український завод реконструюється.

    Якість нафтопродуктів «Лукойла» відповідає стандартам «євро-3» — це найвища якість пального у світі, каже Іван Шумелянський, ревізор контрольно-ревізійного управління фірми «Лукойл—Україна».

    Це означає, що пальне не тільки не шкодить двигунові, а й не забруднює атмосферу.

    Стосовно вартості пального. Начальник комплексу АЗС Закарпатського регіону Федір Копинець стверджує, що ціни цілком прийнятні. Адже якщо на будь-якій київській заправці можна побачити, що ціна бензину А-95 стандарту "євро-3" вища за бензин А-95 українського стандарту, то на Закарпатті такого немає.
    МІНІСТРУ МВС ЮРІЮ ЛУЦЕНКУ! Закарпатські міліціонери кришують бандюків!
    Закарпаття: На трасі Київ-Чоп з’явилась нова АЗС
    "Галнафтогаз" збудував ще одну АЗС на Закарпатті
    Правда или ложь о Геннадии Москале ?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору