ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському селі Порошково будують храм св. Кирила і Мефодія

    03 мая 2024 пятница
    40 переглядів

    18 липня на свято Рівноапостольних святих Кирила і Мефодія владика Мукачівської греко-католицької єпархії (Закарпаття) Мілан відвідав греко-католицьких вірників села Порошково Перечинського деканату, де будується новий храм святих Кирила і Мефодія.

    Владика Мілан відслужив Архієрейську Службу Божу і розповів про велике значення наших слов’янських апостолів для сучасної церкви і християнської єдності.

    Святі Кирило і Мефодій, будучи родом із Солуна, на запрошення князя Ростислава приходять через Константинополь на Велику Моравію проголошувати Євангеліє під Карпатами і в Панонії. Вони були носіями єдності церкви Сходу і Заходу. Святий Кирило, що помер 14 лютого 869 року у Римі, був там похований з почестями у базиліці святого Климента. Святий Мефодій був висвячений у Римі на архієпископа, поставлений на престол святого Андроніка у Сирію і висланий як Папський легат на Велику Моравію.

    Святі Кирило і Мефодій моляться за єдність тих, хто визнає Ісуса Христа сьогодні, щоб був один пастир і одне стадо, повідомляє сайт Мукачівської греко-католицької єпархії.
    Закарпатський владика Мілан Шашік освятив нові греко-католицькі храми
    Ужгород: Церква і влада об’єднують свої зусилля задля здорового довкілля
    Владика Мілан: "Не віра нас ділить, а гріхи..."
    14-17 червня в Ужгороді пройде екологічний конгрес. Під патронатом Мукачівської греко-католицької єпархї

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Коли вже нарештi ви попи обьеднаетеся? Бьючись за "сфери впливу" ви роздiляете народ замiсть того щоб його обьеднувати. Ось i користуються цим рiзнi проамериканськi cекти /тепер називаючи себе вже церквами/ переманюючи пiд свiй /американський/ вплив значну частину вашоi пастви.