ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Угода щодо Міжнародного газового консорціуму дозволить реалізувати будівництво газопроводу Богородчани-Ужгород

    28 марта 2024 четверг
    40 переглядів

    Підписана в Києві «Газпромом» і компанією «Нафтогаз Україна» угода з Міжнародного газового консорціуму дозволить реалізувати будівництво і подальшу експлуатацію газопроводу Богородчани - Ужгород Ду 1400. Про це повідомила ForUm’у прес-секретар президента Олена Громницька.

    Крім того, угода забезпечить умови для транспортування по газопроводу Богородчани-Ужгород природного газу в терміни і обсяги, визначені міжурядовою угодою від 18 серпня 2004 року. Замовником газопроводу виступить Міжнародний консорціум управління і розвитку газотранспортної системи України.

    Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні компанії «Газпром» і «Нафтогаз Україна» підписали угоду про взаємодію на інвестиційній фазі діяльності ТОВ «Міжнародний консорціум управління і розвитку газотранспортної системи України». Свої підписи під документом поставили глави компаній Олексій Міллер і Юрій Бойко. Угода була підписана в резиденції президента України в Маріїнському палаці. На церемонії були присутні Володимир Путін і Леонід Кучма.

    В Ужгороді без газу залишається 15 котелень
    У закарпатські Чопівці прийшов газ!
    Ситуація з оплатою за спожиті енергоносії - на щоденному контролі!
    Майже 670 жителів в 7 багатоповерхових будинках Хуста ще тривалий час залишатимуться без теплозабезпечення і гарячого водопостачання

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору