ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Боржникам «Водоканалу» почали блокувати каналізацію

    22 мая 2024 среда
    30 переглядів

    Сьогодні в обласному центрі Закарпаття м.Ужгород розпочалося точкове відключення боржників міського КП «Водоканал» від каналізаційних послуг та водопостачання як один із заходів боротьби з неплатежами. Воду або каналізацію блокуватимуть тим жителям Ужгорода, у кого заборгованість перевищує 300 гривень.

    Нагадаємо, що Ужгородське КП «Водоканал» уклало договір з "Полтава-Водоканал", згідно з яким з 10 липня в Ужгороді спецбригада полтавського підприємства точково відключатиме боржників від послуг водовідведення. День роботи бригади коштує 7 200 гривень. За цей проміжок часу полтавчани відключатимуть по 10 абонентів.

    Для того ж, аби знову підключитися до мережі "Водоканалу", неплатникам, окрім власне боргу, потрібно буде вскладчину оплатити й саме відключення, інформує "ЗІК".
    Ужгородський "Водоканал" виходить на "стежку війни"...
    Влітку Ужгород перетвориться на Сахару?
    Завтра Ужгород залишиться без питної води?
    УЖГОРОД ВІДКЛЮЧАЮТЬ ВІД ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ото маємо нововведення!Глобальна політична раціоналізація для всіх неслухняних злодіів та тих,хто не думає як платити в майбутньому Комунізм закінчився заявив почесний мер Ужгорода Ратушняк.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Красота!!! Предлагаю всем кому отключат канализацию, а их будет немало, пойти и насрать перед миськвиконкомом, всё ж лучше чем дома в уголке:)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та той Водоканал уже задовбав! Я плачу вчасно за воду, але тої води майже ніколи немає. І це в самому цетрі міста - на вулиці Волошина. Вода є лише по графіку, 3 6.30 ранку до 8, з 12 до 13.00 і вечером з 18.00 до 19.30. Але якби у мене не було насосу, я б не змогла навіть нормально помитися теплою водою - напор такий слабий, що колонка не запалюється. Але інколи навіть в ці години
    немає! Тому у мене рахунки за воду виходять сміхотворні (по 5-6 грн за місяць). А люди, які мають воду цілий день, не платять. Хіба це справедливо?! Та я готова платити і по 50 грн лиш шобу була вода цілий день.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Можно и так,но будет дороже чем вовремя платить за канализацию.