ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Перед готелем "Інтурист-Закарпаття" поставили крилатого ведмедя

    28 июня 2024 пятница
    63 переглядів

    У вівторок, 9 жовтня, ВАТ ГТК "Інтурист-Закарпаття" в Ужгороді представив журналістам купу новинок. За словами голови правління ВАТ Олександра Доктора, готель виходить на новий рівень обслуговування своїх відвідувачів, гостей, туристів, і в першу чергу це проявляється у оновленні та реконструкції номерів готелю.

    "Ми вже повністю відновили два поверхи готелю, їх зараз не впізнати. А ще ми певною мірою знизили ціни, аби бути конкурентноздатними. Тепер у сучасному європейському двомісному номері в готелі "Інтутрист-Закарпаття" можна відпочити всього за 230 гривень на добу. Таких умов і за таку ціну в Закарпатті не знайти", — зазначив О. Доктор.

    Паралельно, за його словами, триває реконструкція та оформлення інших номерів готелю.

    А 15 жовтня на закарпатців та гостей області чекають ще дві приємні сюрпризи в готелі.

    По-перше, відкриється найбільший у Закарпатській області більярдний клуб (6 столів для гри в російський більярд, два - для гри в "американку", надзвичайно затишний модернізований зал з телевізорами та баром).

    По-друге, в готелі почне працювати власна міні-котельня. "Нарешті ми матимемо повний комплекс послуг, бо гаряча вода й опалення - це найважливіші умови для кожної нормальної людини", — зазначив голова правління.

    Крім того, нині журналістам презентували скульптуру, якою прикрасили вхід до готелю "Інтурист-Закарпаття". Ця скульптура - крилатий ведмідь, що передньою лапою стоїть на глобусі, має алегоричне значення. Символ Закарпаття (на постаменті й герб області) вирішили з допомогою крил "відірвати від землі" й відправити в подорож світом.

    Олександр Доктор оголосив про початок конкурсу серез усіх закарпатців — ведмедю потрібно дати ім’я. Надіслати пропозиції можна на адресу готелю — [email protected], переможець отримає чудовий відпочинок на базі "Морське око" поблизу Синевірського озера.
    Олександр Доктор: “Нашим роботодавцем є клієнт!”
    Романтика для двох: вечеря при свічках та вікенд у “Люксі”
    Перспективи найбільшого готелю Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а де посилання на Ужгород.нет.уа?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Може назвати просто і скромно "Слобода"?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А я би хотіла уже хоч якісь дістати дівіденди від вкладених акцій.