ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородська "Мамочка" таки сіла. На 4 роки

    28 июня 2024 пятница
    34 переглядів

    Вироком Ужгородського міськрайонного суду крадійку, 73-річну Єтелу Товт, на прізвисько "Мамочка", засуджено до позбавлення волі на 4 роки та 1 місяць.

    "Мамочка" Етела ТОВТ.

    Із 2004 року за скоєння цілого «букета» кримінально-карних злочинів Етела щороку опинялася на лаві підсудних. На рахунку - 20 судимостей. До цього часу правосудця дещо поблажливо ставилося до злочинниці, щоразу обходячись лише умовними покараннями.

    Жінка орудувала всюди: у магазинах, маршрутках, крала гаманці, мобільні телефони, коштовні речі. Як розповів співробітник Центру зв'язків із громадськістю УМВС майор Іван Ладжун, оперативники уже знали «почерк» роботи «Мамочки», за чим і вирахували зловмисницю.

    На лаву підсудних цього разу потрапила після

    того, як на базарі обікрала жінку. Як завжди, коли побачила викликаних на місце події міліціонерів, заперечувала свою причетність, але частину грошей повернула. На суді зізналася у скоєному. Та, виявляється, за словами Івана Ладжуна, їй ще раз доведеться опинитися у суді, оскільки «Мамочка» до відправлення у в'язницю встигла скоїти ще одну крадіжку.
    Легендарну "щипачку" на прізвисько "Мамочка Етуш" впіймали "на гарячому" в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору