ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородська міська рада затвердила бюджет міста на 2008 рік

    02 июля 2024 вторник
    49 переглядів

    Вчора, 11 січня, депутати Ужгородської міської ради прийняли бюджет міста на 2008 рік. Під загрозою залишається недофінансування медичної галузі, повідомив речник міського голови Ужгорода Олег Подебрій.

    Як стверджує прес-секретар мера, депутатів дуже здивувала вимога відрахування з бюджету міста 12 млн грн до держбюджету, що утричі більше, ніж 2007 року. Тим більше, у порівнянні з Мукачевим, якому навпаки додадуть 15 млн грн дотації. Мер Ужгорода Сергій Ратушняк заявив, що звертатиметься до фракції Блоку В. Литвина у Верховній Раді (який представляє на Закарпатті), щоб 1 березня, коли будуть прийматися поправки до бюджету, ужгородська ситуація була врахована. Сергій Ратушняк також вважає, що за нинішньої ситуації задекларований прем’єр-міністром «Український прорив» може перетворитися на «український обрив» для Ужгорода.

    Зокрема, в бюджеті Ужгорода не передбачено навіть 4,5 грн на лікування і харчування одного хворого в оздоровчих закладах міста. Саме таку суму на день затверджено форменними розрахунками. «Це критично мало і відверто смішно, проте навіть таких грошей в Ужгорода нема», - каже О. Подебрій.

    Він також повідомив, що у 2007 році Ужгород вперше за останні 7-8 років вперше закінчив рік без жодних боргів. Проте у міської влади складається враження, каже О. Подебрій, що «чим краще працюють городяни і підприємства, тим жорсткіші вимоги до нашого міста», інформує ЗІК.
    Ужгородська влада розпочала новий виток війни проти обласної влади (Доповнено)
    Новий готель для мера Ратушняка важливіший, ніж захист Ужгорода від паводків
    Скандально відомий мер Ужгорода Сергій Ратушняк "очолив" рейтинг проекту газети "Неділя" "Топ-50. Найвпливовіші люди Закарпаття", "генсек" Віктор Балога — лише другий

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ратушняк проклят
    http://bogakara.narod.ru