ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські соціалісти ні до чого пана Новікова не уповноважували...

    29 июня 2024 суббота
    54 переглядів

    Вчора, 18 травня, в Ужгороді відбулася прес-конференція, на якій обговорювалася позиція Ужгородської міської організації СПУ щодо створення коаліції демократичних сил в Ужгородській міськраді У скликання. Із представниками ЗМІ зустрілися перший секретар УМК СПУ Олександр Болонкін, третій секретар міськкому СПУ Олександр Доктор і член бюро міськкому СПУ Юрій Фогел.Олександр Доктор, зокрема, почав із того, що ніякого розколу у фракції соціалістів нема, позаяк ще нема самої фракції у міській раді. А от „одна біла ворона” серед депутатів-соціалістів завелася. Нею виявився секретар обкому СПУ Володимир Новіков. Ігноруючи, за словами Доктора, директиви вищої партійної організації, він дозволяв собі вести переговори з іншими політичними силами в Ужгородській міській раді. Але на це пана Новікова ніхто не уповноважував. За ці та інші порушення, міський комітет СПУ виключив його з рядів партії.

    Щодо створення коаліції демократичних сил в Ужгородській міській раді, то соціалісти бачать її в такому складі: „Наша Україна”, „Пора”, СПУ та БЮТ. Стосовно останньої, то там, за словами Олександра Доктора, є певні труднощі. Не виключено, що даний блок розколеться надвоє. Якщо це станеться, то буде поділ на власне БЮТ та „Батьківщину”, на чолі якої стоятиме П.Федака. Перша половина ввійде в коаліцію демократичних сил, а друга вестиме лінію Сергія Ратушняка.

    Олександр Болонкін, до речі, зауважив, що пан Федака в „Трибуні” виступив із пропозицією створити групу, яка б працювала над коаліційною угодою разом з міським головою Ужгорода, що в корені є неправильним. Адже виконавча влада не може бути залучена до створення такої групи. Вона має працювати над іншими питаннями.

    Нині ж зі всіма пропозиціями щодо створення коаліції демократичних сил слід звертатися до Юрія Фогела. Саме його УМО СПУ уповноважила вести переговори на цю тему, а також підписувати відповідні документи.

    На прес-конференції було оприлюнено текст Заяви Ужгородського міського комітету Соціалістичної партії України щодо створення коаліції демократичних сил в Ужгородській міській раді.

    Відповідаючи на запитання журналістів щодо ролі соціалістів в Ужгородській міській раді, виступаючі підкреслили, що вони відстоюватимуть інтереси людей та впроваджуватимуть в життя ті важливі моменти, про які заявляли у своїй передвиборчій програмі.

    Надія Маїк.
    Заява Ужгородського міського комітету Соціалістичної партії України
    Ужгород: Наша Україна й «Пора» запропонували БЮТ та СПУ створити в міськраді коаліцію
    Лідер ужгородських соціалістів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    дохторішка, не хапай своїми брудними руками БЮТ. В тебе ще є багато питань по знищенню СПУ. Відповідати перед Балогою все одне доведеться

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А що може запропонувати маленький викормиш-тільки,що скаже політичний тато.Таких,як він в історіі людства було чимало алезі своім гонором залишились на смітнику.Запомятайте і цією 6 -кою так буде.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не зрозуміла нелюбов УЖ.НЕТ УА.Шпеника та ферка Машлака до "НАШОЇ УКРАІНИ" та страсна любов до Чучки його свинячоподібна фізія уже декілька днів займає основну сторінку іх сайту.Повний маразм.Знайшли політика.Нехай щось важливе зробить можно і в селі/не тільки танці/а потім ще подумайте.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Аноним! Жду на прием! Помогу.