ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський мер Ратушняк "очолив" рейтинг найвпливовіших людей Закарпаття ...задля "журналістського експерименту"!?! — Так стверджує координатор проекту "Топ-50. Найвпливовіші люди Закарпаття" Сергій ФЕДАКА

    16 июня 2024 воскресенье
    42 переглядів

    Те, що найвпливовішою людиною Закарпаття в проекті газети «Неділя» названо мера Ужгорода Сергія Ратушняка, було експериментом. Так прокоментував позиції рейтингу «Топ-50. Найвпливовіші люди Закарпаття» сьогодні, 14 червня, координатор проекту Сергій Федака.

    Сергій РАТУШНЯК.
    Сергій РАТУШНЯК.

    Він розповів, що минулого року розставили позиції таким чином, що першим був Віктор Балога, а другим – Сергій Ратушняк і це було цілком об’єктивно. Цього року вирішили провести експеримент, зробити невелику інтригу, що буде, якщо їх поміняти місцями, бо об’єктивно це дуже важко зробити.

    «Експеримент вдався: людей це зацікавило, люди обурюються, люди небайдужі. На це воно і було розраховано. Там немає нічого такого серйозного, це, скажімо, журналістський експеримент», — зазначив Сергій Федака, повідомляє ЗІК..

    Він також додав, що минулого року головною фігурою серед укладачів рейтингу був Іван Коцур, а зараз колектив авторів дещо змінився, відповідно, змінилися й оцінки. Сергій Федака зауважив, що результати рейтингу є суб’єктивними, «адже це журналістський рейтинг, а не якесь академічно-соціологічне дослідження. Минулого року у рейтингу був і Іван Різак, з об’єктивних причин ясно, що його вплив різко знизився на Закарпатті. Так само, вважаю, з об’єктивних причин різко впав уплив і Нестора Шуфрича. Цього року, незважаючи на те, що Шуфрич очолює МНС, якогось його реального упливу на Закарпатті не відчувається», — сказав Федака..

    Щодо подальших перспектив, на думку керівник проекту, В.Балога і С. Ратушняк й надалі будуть у списку найвпливовіших. «Я не вважаю, що у першу п’ятірку, у першу десятку увійдуть якісь нові, дуже несподівані імена. Але у цих межах будуть відбуватися певні пертурбації. Життя якраз цікаве тим, що воно не стоїть на місці, що воно не застигло. Якби оця перша п’ятірка раз і навіки на десятки років законсервувалась, це ж було б нецікаво ні журналістам, ні читачам».

    ***

    За результатами проекту найвпливовішою людиною Закарпаття названо мера Ужгорода Сергія Ратушняка, на другий позиції Глава Секретаріату Президента Віктор Балога, третю сходину посів нардеп від ПР Олександр Ледида, на четвертому місці — голова ОДА Олег Гаваші. Замкнув п’ятірку найвпливовіших єпископ Мілан Шашік.
    Скандально відомий мер Ужгорода Сергій Ратушняк "очолив" рейтинг проекту газети "Неділя" "Топ-50. Найвпливовіші люди Закарпаття", "генсек" Віктор Балога — лише другий
    Ужгородський театр абсурду одного "режисера"-мера...
    Сергій Ратушняк "онімів" після відновлення Генпрокуратурою кримінальної справи, яка об’єднує кілька "старих" резонансних справ, головним фігурантом яких є мер Ужгорода
    "Асенізатором" обізвав нардепа від БЮТ Олександра Кеменяша міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цікаво, скільки Федака взяв з Рати за такий "експеримент"? Чи брав редактор, а Сергієві "відстьогував"? В такого "експерименту" надто висока (для Ужгорода) ціна. Весь цивілізований Ужгород не знає, як здихатися мера-бандита, обраного радванськимим циганами, а Федака, в порядку "експерименту", його піднімає. Прикольно? Чомусь здається, що не дуже.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Привет, Атар!
    А ты знаешь, что твой коммент как нельзя лучше иллюстрирует тот фак, что Рата действительно – наиболее влиятельный на Закарпатье человек. Так как "весь цивілізований Ужгород" с Ратой совладать не может. То ли ещё будет!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну іхохма. Я регочу. Прикололися пацани. Так, мабуть, Рату ще ніхто не опускав на Закарпатті

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Да Федака просто опустил "Неділю". Он сам как координатор проекта заявил, что это всё типа было несерйозно. Я бы на месте редактора на пушечный выстрел не подпускал бы этого чувака-професора к редакции. А Балога, Гаваши, Ратушняк и другие, которых использовали "недельки", вправе подать иск в суд на газету за шарлатанство

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Mюнхгаузен
    14.06.07 (23:44)
    Згоден. Чому Федака не сказав про цей "прикол" під час прес-конференції?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цікаво, а що ще було експериментом? Громадянку США Луцишин поставити на 50 місце -? Як на їх трухануло, що газету запідозрять у шарлатанстві і вони почали викручуватися. Але замість полегшення, відчувається, що зашморг на їхній шиї затягується. Думаю, що Рата завтра розтрощить редакцію Неділі. Такого опускалова він зазвичай не пробачає.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    є ще один варіант: тепер вони взяли гроші від мукачівських за те, щоб опустити Рату. Думаю, найближче РІО присвятить цьому цілу статтю. Вже бачу заголовок: 42 кілометр запустив диверсію. Хоча можливо завтра Федака скаже, що сьогодні пожартував і все відбувалося по-чесному:) Краще би придумав щось на кшталт: у нас загубився під столом один голос експерта на користь Балоги. Ми його знайшли і справедливість нарешті відновлено.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кльово: "Ратиці", котрі дотепер надривалися в коментах, що рейтинг "Неділі" - найоб"єктивніший у світі, тепер так само надриватимуться з того приводу, що то був не експеримент, а Балога купив Федаку. Смішні ви, пацанята!..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це є лише комент Федаки, але ніяк не газети!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А в інформації написано, що Сергій Федака - координатор проекту "Топ-50. Найвпливовіші люди Закарпаття". Тобто, головний в ньому. Чи це не відповідає дійсності, і він привласнив собі цей титул?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вроді керував проектом він

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мабуть знову спеціально вирвали з контексту слово "експеримент" і тепер достають бідного Сергія. Уйміться вже!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Таня! "Уйміться" самі. Ваше "мабуть" не позбавляє мене права цікавитися інформацією, здобувати і аналізувати її.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Это только доказывает продажность и ссыкливость Федаки. Шаг сделала, а потом гаркнули из ОДА хвости и поджала. Клоун.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти навіть не знаєш, що Федака - не "вона", а "він". Тому не лізь, куди не знаєш

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну от, я ж казав, що рейтинг - це фігня. А ви - нееее, він справведливий)))))))