ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородську "Батьківщину" вдруге очолив Василь Гнатків

    02 июля 2024 вторник
    30 переглядів

    У суботу, 22 грудня, в залі Закарпатського обласного театру ляльок відбулася звітно-виборча конференція Ужгородської міської організації партії «ВО «Батьківщина».

    На міську конференцію від дев’яти первинних партійних осередків було обрано 39 делегатів, 37 з яких зареєструвалися на зібранні. На конференцію були також запрошені депутати від БЮТ Ужгородської міськради та Закарпатської обласної ради.

    У своєму вступному слові та звіті голова парторганізації Василь Гнатків відзначив гарну роботу бюро організації та міських активістів, завдяки яким на позачергових виборах до Верховної Ради України 30 вересня в Ужгороді БЮТ отримав найбільший відсоток голосів в області — 40,02 %. Василь Іванович також повідомив присутнім, що Ужгородська парторганізація була однією з тих, кого на урочистому підбитті підсумків виборів в Києві відзначила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

    Після звіту голови організації та голови контрольно-ревізійної комісії Володимира Феськова на порядку денному було обрання нового керівництва організації.

    На посаду нового голови Ужгородської міської парторганізації делегатами було запропоновано три кандидатури — Андрія Сербайла, Василя Гнатківа та Віталія Постолакі. Однак А. Сербайло та В. Постолакі взяли самовідвід, відтак на голосування поставили кандидатуру Василя Гнатківа, якого делегати підтримали одноголосно.

    Також було обрано бюро в кількості 11 осіб, контрольно-ревізійну комісію в складі 5 осіб та делегатів на обласну партконференцію.

    Насамкінець десятьох міських активістів було нагороджено грамотами голови партії Юлії Тимошенко та пам’ятними значками, повідомила прес-служба Ужгородської міської організації партії "ВО "Батьківщина".
    Закарпатський БЮТ заснував "Дебют". Переможцям дадуть по 2 500 гривень
    Закарпаття: Освітяни Іршавщини повні рішучості добиватися поновлення БЮТівця Івана Поповича на посаді завідуючого районного відділу освіти
    Новий голова ужгородської "Батьківщини" Василь Гнатків переконаний, що в міській парторганізації нарешті настане спокій...
    Керманич Закарпатської "Батьківщини" запропонував ужгородській "Батьківщині" "абстрагуватися" від фракції БЮТу в Ужгородській міськраді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    так бют же проклято
    http://bogakara.narod.ru