ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді пройшов "Весняний винний бал" від ТМ "Золота Амфора"

    23 июня 2024 воскресенье
    33 переглядів

    Щовесни та щоосені ця торгова марка приїжджає із далекого Криму на Закарпаття, щоб дати змогу поціновувачам виноробного мистецтва долучитися до чудових традицій споживання вина і безпосередньо поспілкуватися зі спеціалістами компанії...

    Крім «королеви» вин - "Тайники", коньяку «Клінков», цього разу «Золота Амфора» презентувала й новий бренд - горілку «Українку».

    Увечері ужгородців пригощали винами Та коньяками зі спеціальних дубових бочечок. Чудовим подарунком для гостей балу став коньяк «Жан-Жак». Відтак гості взяли участь у святковому концерті та розіграші призів. Опісля мали змогу поспілкуватися зі спеціалістами «Золотої Амфори».

    Ужгородців найбільше цікавило, яка найголовніша відмінність вин ТМ «Золота Амфора». Справа в тому, що ця торгова марка - єдиний виробник вина в Україні, який відмовився від пастеризації напою перед розливом. Адже цей процес руйнує його природні якості. Вино не нагрівають, а навпаки — піддають різкому охолодженню до мінусової температури. Таким чином, знищуються всі пагубні бактерії, а вино зберігає притаманні йому аромати і всі корисні вітаміни та елементи, які є у винограді. Вина ТМ «Золота Амфора» виробляють тільки із власного винограду, вирощеного на 150 гектарах виноградників у Криму.

    Дехто цікавився, чи вина «Золотої Амфори» — натуральні? У 2005 році продукція торгових марок «Золота Амфора» і «Клінков» отримала міжнародний екологічний знак якості й можливість маркування «Екологічно чисто і безпечно». Зображення зеленого журавлика та згадуваний надпис свідчать про відповідність екологічним критеріям упродовж усього виробничого циклу.

    Прозвучало й таке питання: чому вина «Золотої Амфори» розливають тільки у темні пляшки? Уже давно відомо, що ТМ «Золота Амфора» під час розливу використовує лише нові скляні пляшки. Причому, обов'язково непрозорі. За результатами досліджень Інституту винограду і вина «Магарач» із вивчення впливу світла на вина, вино, яке розлите у пляшки різного кольору під впливом світла, руйнується, втрачає якість, смак... І тільки пляшки темного кольору, зокрема зеленого і коричневого, є найкращими для розфасовування вина.

    Ужгородців цікавило й те, які найбільш значущі події сталися у житті компанії за останній рік? 15 лютого цього року в смт Поштове Бахчисарайського району Криму відбулося святкове відкриття першої черги нового сучасного заводу із виробництва алкогольної продукції. Новий завод відповідатиме світовим стандартам і стане одним із найпотужніших у... Європі! І саме там вироблятимуть напої ТМ «Жан-Жак».

    Сніжана РУСИН, "Новини Закарпаття"
    На Закарпатті пройшов ІV фестиваль виноградарів-виноробів Виноградівщини
    Столиця Закарпаття святкує Першотравень із вином!
    Чи славитиметься ще колись Закарпаття своїми виноградниками?
    Закарпаття: Фестиваль вина влаштували в Берегові члени Ордена Святого Венцела

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цього року ТМ Золота Амфора вперше не розрахувалася з Житомирською ОДТРК за зйомки проведення Винного Балу у Житомирі.