ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ВЕЛИКОДНЄ ПРИВІТАННЯ Голови Верховної Ради України Олександра Мороза

    28 мая 2024 вторник
    30 переглядів

    Дорогі співвітчизники! Щиро вітаю всіх із Світлим Воскресінням Христовим. Пасхальні дні прилучають нас до вічних істин, залишених нам Творцем, і спонукають звірити своє життя із Його заповідями.

    Упродовж віків християнські ідеали визначали шлях культурного і цивілізованого поступу людства. Зречення їх завжди оберталося трагедіями для народів і держав, для окремих людей.

    Сьогодні в Україні релігія виступає важливим чинником творення громадянського суспільства, його духовності, національної ідентичності українського народу.

    Спільними зусиллями Української держави і Церкви відроджено храми й монастирі, своєю активною соціальною діяльністю релігійні спільноти збагатили соціальний спектр нашого життя і примножили духовні надбання народу.

    Наше майбутнє - в економічному і духовному піднесенні, в консолідації суспільства, його умінні жити, сповідуючи найбільші цінності - життя людини, її волевиявлення, любов до ближнього - все, що нам гарантує Конституція України.

    Нехай же на цьому шляху Господь помножить наші сили, додасть мудрості, терпіння й милосердя гідного справжнього християнина, а Великдень осяє вас теплом і радістю добра і благополуччя.

    Нехай Господь благословить Україну на мирне майбутнє.

    Христос Воскрес!

    Олександр МОРОЗ
    На Великодні свята ВАТ "Ужгородхліб" випече не менше десяти тонн різноманітних пасок
    Про що розкаже великодній кошик?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не заказное. Поздравление с пасхой? Ну чтож,это сейчас модно.А в семидесяых почему вы не поздравляли ? Ах да,некогда было.Надо было стоять возле церквей и записывать несознательных,которые туда тайком от коммунистов шли