ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Внук Молотова: США підготували революцію в Україні, щоб «загнати російського ведмедя в свій барліг»

    29 марта 2024 пятница
    53 переглядів

    Московський політолог Вячеслав Никонов заявляє, що «антиконституційний переворот» в Києві був підготовлений США і іншими західними країнами з тим, щоб «загнати російського ведмедя в свій барліг». В інтерв’ю Die Welt (переклад на сайті «ІноСМІ.Ru») він передбачив «набагато більш серйозну реакцію з боку Росії» у відповідь на події в Україні.

    «Там йде революція, що є частиною операції зі зміни режиму. Все, що там зараз відбувається, відбувається не на правовій основі, а з позиції сили», заявляє російський політолог.

    У відповідь на прохання Die Welt надати докази такій думці, Никонов заявив, що «є сотні доказів цього». Перш за все, це - велика кількість організацій, що фінансуються США і іншими західними країнами, які працювали «на перемогу Ющенка». Політолог не назвав інших фактів, які підтверджували б його точку зору.

    «Кремль виходить з того, що Янукович вибори виграв. Росія вибори виграла, Захід хоче виграти ситуацію, хоче Україну», - підкреслив політолог. У відповідь на заперечення газети про рішення Верховного Суду, який теж не визнав перемоги Януковича, Никонов заявив, що «всі рішення після початку оранжевої революції приймалися під тиском натовпу».

    «Багатьом депутатам парламенту і членам Верховного Суду погрожували, це, мабуть, відомо. Вони не могли ухвалювати інших рішень, якщо хотіли і далі жити в цій країні», - вважає російський політолог.

    Він зазначив, що західні газети пишуть про ситуацію навкруги України, як «про останнє вирішальне зіткнення, яке повинне раз і назавжди вирішити російське питання і загнати російського ведмедя в його північний барліг». «Це загальна тональність світової преси в останні місяці», - додав Никонов. «Я думаю, що незабаром послідує набагато більш серйозна реакція, вона матиме довгостроковий і стратегічний характер. Для мене очевидно, що Росія і Захід дуже сильно віддалилися один від одного», - заявив політолог.

    Вячеслав Никонов є керівником фундації «Єдність в ім’я Росії», а також членом партії Путіна «Єдина Росія». Газета нагадує також, що політолог є внуком колишнього радянського міністра закордонних справ Молотова.

    Форум
    Ющенко отрабатывает деньги США?
    За два года США потратили на поддержку украинской оппозиции 65 миллионов долларов
    Оранжевая изнанка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору