ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Восьмеро закарпатців заживо згоріли в автобусі "Мукачево-Львів" (Оновлено)...

    01 июля 2024 понедельник
    41 переглядів

    У середу вісім жителів нашого краю, серед них двоє дітей, згоріли живцем в автобусі, що їхав маршрутом Мукачево-Львів. Ще двоє пасажирів зазнали опіків. ...Автобус із 12-ма пасажирами прямував із Закарпаття до Львова. Люди везли на міський ринок помідори. Рано-вранці, о 4.15, неподалік Стрия водій зупинився, щоб переключити двигун з газу на бензин. Для цього залив до карбюратора пальне з каністри. Коли ввімкнув стартер, зайнявся двигун.

    17-річний Ярослав якраз був на вулиці. Хлопець пригадує, як водій вискочив із салону й вони разом почали розбивати вікна. Пожежники, що прибули на подію, кажуть – люди не мали шансів на порятунок.

    Автобус, призначений для перевезення вантажів, був заставлений ящиками з помідорами. У салоні не було сидінь, тож люди розташувались на підлозі. Дехто з пасажирів спав. Горіло декілька хвилин. З охопленого полум'ям автобуса пощастило визволити лише двох жінок. Їх у шоковому стані та з легкими опіками доправили до районної лікарні. Чотирьох чоловіків, двох жінок і двох дітей врятувати не вдалося.

    Правоохоронці кажуть, що нещасний випадок трапився через грубе порушення водієм техніки безпеки. Наразі на місці трагедії працюють МНСники та міліція.

    Слідчі встановлюють імена загиблих. Поки лише відомо, що вони - мешканці Мукачівського та Виноградівського районів Закарпаття.
    Чи є закарпатці серед 8 чоловік, що сьогодні вранці згоріли в автобусі на Львівщині?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору