ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як справи з газифікацією Закарпаття?

    21 мая 2024 вторник
    46 переглядів

    На Закарпатті повністю газифіковано Іршавський та Виноградівський райони. Днями підвели газ до сіл Кобалевиця, Климовиця, Дуби, Івашковиця, які належать до Загатянської сільради Іршавського району, повністю газифікувавши таким чином цей регіон гірського краю. Тут прокладено 13 км підвідних газопроводів на суму 1,4 мільйона гривень.

    Окрім того, наразі побудовано підвідні газопроводи до всіх сіл Виноградівського, селища Дубриничі Перечинського та с. Терново Тячівського районів. Крім того, завершуються роботи щодо будівництва підвідних газопроводів до сіл Плав’є, Дусино, Росош Свалявського району та сіл Забрідь, Малий Березний, що на Великоберезнянщині.

    ...На початок 2006 року протяжність газових мереж Закарпатської області становила 5 тисяч 612 кілометрів, із яких 1 тисяча 29 кілометрів збудовано за останні два роки. Природним газом забезпечено 216 тисяч 129 житлових будинків та квартир. За першу половину поточного року блакитне паливо надійшло у майже 5,5 тисячі осель.

    Цього року на програму газифікації населених пунктів Закарпаття з державного бюджету передбачено 11,9 мільйона гривень субвенції, з яких уже профінансовано 6,1 мільйона, повідомили в прес-службі облдержадміністрації. Частина цих коштів направляється на погашення заборгованості підрядним організаціям за виконані роботи, продовження та завершення будівництва газопроводів.

    Цьогоріч планується завершити будівництво підвідних газопроводів до сіл Мочола, Чома, Боржава, Вари Берегівського, Данилово, Крайниково, Драгово Хустського районів.
    До мешканців сіл Чертеж і Ляховці на Закарпатті прийшов газ, на який вони очікували 40 років
    Закарпаття: Блакитне паливо — в кожну оселю!
    Закарпаття: Не ті тепер Тарнівці, Ботфалва — не та!
    "Закарпатгаз" серед найбільших боржників ДК "Газ Україна"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору