ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ющенко "помітив" політичного в’язня Закарпаття

    30 июня 2024 воскресенье
    28 переглядів

    Приємний подарунок до Різдвяно-Новорічних свят отримали кілька мешканців Закарпатської області. Їх відзначили на найвищому державному рівні.Так, Указом Президента України за вагомий особистий внесок у національне та державне відродження України, самовідданість у боротьбі за утвердження ідеалів свободи і незалежності, активну громадську діяльність орденом «За заслуги» III ступеня нагороджено члена Виноградівського міськрайонного осередку Закарпатської крайової організації Всеукраїнського товариства політичних в'язнів та репресованих Юрія НЕЙМЕТА.

    Указом Президента України з нагоди річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року присвоєно почесні звання:

    "Заслужений працівник сільського господарства України" – начальникові Ужгородської районної державної насіннєвої інспекції Галині БАРАНЮК та директорові з виробництва сільськогосподарського товариства "Завидівське" Івану ПРУНИЦІ;

    „Заслужений лікар України” – провідному спеціалістові клініки Закарпатської обласної клінічної лікарні Івану ЛАВКАЮ.

    А сільському голові с. Кам’яниця Ужгородського району Марії КОВАЛЬ-МАЗЮТІ з нагоди п’ятої річниці Дня місцевого самоврядування та за сумлінну працю оголошено подяку Кабінету Міністрів України.
    Ужгородець Юрій Фогел — лауреат Всеукраїнського конкурсу успішних управлінців "Топ-менеджер України’2005"
    ЦВК нагородила трьох закарпатців
    Відзнаки закарпатцям за сумлінну працю
    Закарпатцям — ордени та почесні звання

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору