ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З часу замаху на життя С.М.Слободянюка минуло півтора року

    25 апреля 2024 четверг
    62 переглядів

    Ветерани війни в Афганістані в черговий раз звернулися до прокуратури

    Генеральному прокурору України С.Піскуну

    Прокурору Закарпатської області М.Гошовському

    ЗВЕРНЕННЯ

    19 червня 2003 року в місті Ужгороді сталася подія, яка не має морального виправдання. Було скоєно замах на життя на одного із наших бойових побратимів — голову територіальної організації Української Спілки ветеранів Афганістану, голову громадського об’єднання «Місто», народного депутата ВР України 2-го скликання, депутата Ужгородської міської ради, начальника управління туризму і курортів Закарпатської облдержадміністрації Сергія Слободянюка. Невідомі напали на нього близько 9-ї години вечора, тільки-но Сергій Слободянюк зупинив свою машину біля власного будинку. Били чимось важким і тупим, при цьому більшість ударів прийшлося на голову. Дружиною, що знайшла свого чоловіка, спливаючого кров’ю, біля воріт, були негайно викликані «швидка» та міліція. Доставленому в міську клінічну лікарню Сергію Слободянюку хірурги змушені були робити термінову операцію на обличчі: у людини виявилися зламаною челюсть, вибиті зуби, надірвані обидві губи, струс мозку, велика гематома від жорстоких ударів. Судово-медична експертиза встановила, що травми нанесені С.М.Слободянюку є середнього ступеню тяжкості.

    З часу замаху на життя С.М.Слободянюка минуло півтора року.

    Незважаючи на те, що злочин мав великий суспільний резонанс, та до правоохоронних органів Закарпаття і України , зокрема до прокуратури Закарпатської області, УМВС України в Закарпатській області неодноразово зверталися - сесія Ужгородської міської ради, громадські організації та політичні партії, а також особисто потерпілий С.М.Слободянюк, змушені константувати, що кримінальна справа по факту нападу (замаху на життя)на Сергія Слободянюка взагалі не розслідується правоохоронними органами Закарпаття, в тому числі і прокуратурою.

    Мало того, у ветеранів війни складається враження, що правоохоронці свідомо затягують процес розслідування, незважаючи на те, що основні дійові особи, які причетні до скоєння цього злочину відомі правоохоронцям.

    Просимо Вас вжити рішучих заходів стосовно розслідування цієї справи і притягнення винних у скоєнні злочину до кримінальної відповідальності.

    Правління Закарпатської обласної територіальної організації УСВА

    За півроку міська міліція не змогла знайти замовників і виконавців зухвалого замаху на життя Сергія Слободянюка

    Начальник Ужгородського міськвідділу обласного УМВС визнав, що замах на життя С.Слободянюка було замовлено

    Замах на життя Сергія Слободянюка без покарання не залишиться

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору