ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З початку року на Закарпатті виявлено 891 злочин в економічній сфері

    19 апреля 2024 пятница
    35 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді відбулася спільна прес-конференція голови Закарпатської облдержадміністрації Івана Різака та керівників правоохоронних, митних та контролюючих структур: начальника УМВС в області Василя Варцаби, голови ДПА в Закарпатській області Андрія Скіб’яка, голови СБУ в області Олександра Буковського та начальника Карпатської регіональної митниці О.Савченка. Йшлося про підсумки роботи правоохоронних та контролюючих органів краю за 9 місяців, відмічено підвищення ефективності їх боротьби з економічною злочинністю та порушеннями податкового законодавства.

    Так, з початку 2004 року в економічній сфері виявлено 891 злочин, знешкоджено 4 організовані злочинні угрупування, відшкодовано 5 млн. грн., упереджено безпідставне відшкодування з бюджету ПДВ на суму 24,5 млн. Грн., повідомили „UA-reporter.com” у прес-службі Закарпатської облдержадміністрації. Посилено боротьбу з незаконним обігом зброї, наркотиків та нелегальною міграцією, затримано 17 груп нелегальних мігрантів загальною кількістю 324 чол.

    Керівник області зазначив, що спільні зусилля органів виконавчої влади та правоохоронців дали позитивні результати в соціально-економічному розвитку краю, зокрема, до Держбюджету направлено коштів на 29,4% більше, ніж торік, кількість збиткових підприємств зменшено з 10 до 4,1%, добровільно сплачують податки 96,5% підприємств, досягнуто значного погашення заборгованості із заробітної плати. Порушувалися й проблемні питання в роботі правоохоронних та контролюючих структур, вказувалося на недостатній рівень оперативності та координації дій при розкритті злочинів, зросла аварійність на дорогах. Учасники прес-конференції відповіли на запитання представників ЗМІ.
    На Закарпатті — опій і марихуана
    ДТП з смертельним фіналом
    МВС: щодо правопорушень з участю депутатів з «НУ» порушено 5 кримінальних справ
    Наркокубло в будинку закарпатської пенсіонерки

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору