ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За Литвином, найприйнятніший для України варіант — це відсутність коаліції

    09 мая 2024 четверг
    22 переглядів

    Про це в Ужгороді в суботу, 22 вересня, заявив закарпатським журналістам лідер блоку свого імені Володимир Литвин. З пресою п.Литвин зустрівся на подвір`ї Ужгородського замку, де виклав своє бачення політичної ситуації та погляди на політичне майбутнє.

    Володимир ЛИТВИН.
    Володимир ЛИТВИН.

    Так, як зазначив Литвин, потрібно відміняти партійні списки і повертатись до мажоритарної системи. Політреформу потрібно завершувати тільки у тій частині, що стосується місцевого самоврядування. Також В.Литвин запропонував законодавчо встановити, що депутат не має права обиратись більше ніж на 2 терміни підряд, а людям, яким уже виповнилося 65 років - взагалі у Верховній Раді робити нічого. Сьогоднішню Конституцію екс-спікер назвав недосокналою, але такою, яку потрібно виконувати. Що сьогодні, практично, не робить ніхто із політиків.

    Розповів Володимир Литвин і про три перші законопроекти, які винесе на розгляд його політична сила. Це закон про погодинну оплату праці (мін. зарплата 25 грн. за годину), закон про складову собівартості у ціні продукції на рівні 30 % та закон про перерахування пенсій.

    Що стосується коаліції, то, на думку екс-скпікера, вона не потрібна, оскільки її формування тільки розгортає політичну кризу. Потрібен діалог і стіл переговорів.

    Після відвідин замку В.Литвин виступив у прямому ефірі місцевого телебачення та радіо, а опісля зустрівся з міським головою С.Ратушняком у центрі Ужгорода.

    Пройшовшись вулицею Корзо до пл. Поштової, В.Литвин привітав ужгородців зі святом міста.
    Кто из политиков наобещал больше всех?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чистої води популізм. Не чекав від Литвина такого. Здавалося розумний політик. А ні. І він туди ж.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    http://intv-inter.net/news/article/?id=57706494