ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатське сміття "сплавлятимуть" мешканцям сусідніх Чернівців?

    29 июня 2024 суббота
    28 переглядів

    У Чернівцях на базі підприємства "Сільмаш" фірма "Екобаланс-сервіс" розпочала складання обладнання сміттєпереробного заводу, сировину для якого завозитимуть з 5-7 областей України.

    Вартість заводу – 20 мільйонів гривень. "Екобаланс-сервіс" вже запустив першу лінію вартістю 300 тис. доларів, а вже через 40 днів тут запрацюють лінії італійської фірми "Сіма". Вартість нового обладнання – один мільйон євро. Воно дозволяє виробляти кінцеву продукцію, яка міститиме 98,8% вторсировини. На заводі з сортованого сміття вироблятимуть пакувальну стрічку, туалетний папір, гуму, пакети, запчастини для автомашин та іншу продукцію.

    Вже зараз на підприємство надходить сировина з Житомира, Хмельницького, Тернополя та Кривого Рогу. Планують домовитися про постачання сміття також із Закарпаття, Рівного, організувати збір і фасування сміття у Чернівцях.

    Як запевняє керівник фірми "Екобаланс-сервіс" Андрій Ізатулін, сміттєпереробне виробництво у Чернівцях буде екологічно чистим, усе обладнання відповідає міжнародним стандартам і пройшло необхідну сертифікацію. Виробництво – високотехнологічне, для його обслуговування достатньо 50 працівників.
    Закарпаття перетворюється у справжнісінький смітник у центрі Європи
    Закарпаття: Водоспад Шипіт стане платним?!?
    Закарпаття: Скандал з угорським "Преміксом" триває
    Закарпаття: Стихійні смітники стали обов’язковим "атрибутом" нашого довкілля...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я знаю,що сміття є різне відходи від харчу.скло,залізо,Дерево,пластик та інше.Культура нашіх людей не є цівілізованною тому вони не будуть розділяти сміття.Тоді розділяти сміття треба на свальці.А це окрема лінія/завод/Тоді навіщо нам Чернівці?БумагуЗалізо,Пластик та інше куплять наші підприемці в пунктах прийому різних відходів і за власні кошти відправлять на переробку хочь куди.Так що не треба пужати Чернивідчан-ніколи цього не буде.