ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські прикордонники позбулися 45-ти непроханих гостей

    28 июня 2024 пятница
    43 переглядів

    За добу співробітники Державної прикордонної служби України у 18 випадках затримали 30 осіб, які намагалися незаконно перетнути кордон. Найбільші групи нелегалів були виявлені закарпатськими правоохоронцями.

    Так, 8 молдован та 4 індусів на світанку штурмували українсько-словацький кордон. О 7-й ранку мобільна група застави „Новоселиця” за 600 метрів від лінії рубежу перепинила індусів. Молдованам до кордону залишалося 1,5 км, коли їх перестрів патруль сусідньої застави „Кам’яниця”.

    Водночас закарпатські прикордонники позбулися 45 непроханих гостей. З місця тимчасового тримання незаконних мігрантів „Павшине”, що неподалік Мукачевого, співробітники Держприкордонслужби України передали до відділу міграційної служби Закарпатської області 11 пакистанців, 5 громадян Бангладеш та 5 громадян Індії. Ще 24 нелегали – громадяни Молдови - у супроводі правоохоронців прибули поїздом з Ужгорода до Чернівців для подальшого їх видворення на батьківщину, повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.
    Словаччина посилює контроль на кордоні із Закарпаттям
    Нелегалів з Молдови пес-прикордонник не пустив до Італії

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору