ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські прикордонники відбили штурм 15 нелегалів, які намагалися таким чином "завітати" до сусідньої Словаччини

    28 мая 2024 вторник
    27 переглядів

    Одну з найбільших у нинішньому році груп нелегальних мігрантів затримав учора ввечері прикордонний наряд застави „Оноківці” Чопського загону на українсько-словацькому кордоні.

    Незважаючи на холод, 15 вихідців із теплих країн завзято штурмували загороджувальний паркан. Можливо, вони навіть не здогадувалися, що спрацював електро-сигналізаційний комплекс - і на місце прориву вже вирушила оперативно-пошукова група.

    На контрольно-слідовій смузі прикордонники виявили доріжку слідів у бік Словаччини, а неподалік - групу іноземців, які ховалися у кущах.

    Доставлені на заставу порушники розповіли, що переводив їх чоловік слов’янської зовнішності, який перед затриманням кудись зник (можна припустити, що саме йому належать сліди).

    Документи у них забрали ще перед „походом”. Крім цього, вдалося встановити, що затримані (9 громадян Індії та 6 - Пакистану) прибули в Україну з Російської Федерації та мали наміри працевлаштуватися в одній з країн Євросоюзу.

    Незважаючи на похолодання потік нелегальних мігрантів не зменшується. Тільки з початку року при спробі подолати український кордон співробітники ДПСУ затримали понад 200 осіб цієї категорії, повідомляє "Zakarpattya.net.ua" з посиланням на прес-службу Держприкордонслужби України.
    Сьогодні вночі на Закарпатті затримали 4-х нелегалів-іракців та їхніх 3-х українських провідників
    Закарпатські прикордонники затримали 5-х нелегалів із Грузії
    На Закарпатті двоє п’яних молодиків погрожували прикордонникам ...ножем!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору