ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський автомобілебудівний провів акцію "Прихований покупець"

    29 июня 2024 суббота
    35 переглядів

    ЗАТ "Єврокар" з метою якісного поліпшення роботи мережі дилерів і виявлення негативних факторів в обслуговуванні клієнтів при продажі автомобілів і їхньому сервісному обслуговуванні провело маркетингове дослідження "Прихований покупець" (mystery shoppіng). Результати проведених досліджень обнародувані на корпоративній зустрічі офіційних дилерів Skoda, що відбулася в Мукачеві.Упродовж місяця всі автосалони офіційних дилерів Skoda відвідали "покупці", що хотіли придбати автомобіль Skoda. Вони оцінювали роботу персоналу в салоні, зовнішнє і внутрішнє оформлення, якість обслуговування і т.д. Відповідно до загального рейтингу автосалонів по інтегральній оцінці рівня якості обслуговування, найвищі бали одержали дилери в Хмельницькій, Запорізькій, Сумській і Рівненскій областях.

    Аналіз отриманих даних дозволить ЗАТ "Еврокар" виявити недоліки в роботі дилерської мережі і визначити шляху их усунення. Прийняті компанією заходи допоможуть підняти на новий рівень якість обслуговування клієнтів.

    ЗАТ "Еврокар" було створено наприкінці 2001 року на території вільної економічної зони "Закарпаття". ЗАТ "Еврокар" входить у групу компаній "Атол Холдинг", у складі якої усього більш 40 компаній. У 2004 році чистий прибуток компанії збільшився до 20,83 млн грн. у порівнянні з 5,73 млн грн 2003 року, чистий доход зріс у 2,3 рази. У грудні 2001 року поблизу Ужгорода вступив у лад автомобілебудівний завод ЗАТ "Еврокар", у квітні 2002 року на підприємстві стартувало серійне виробництво автомобілів Skoda Осtаvіа, із серпня того ж року - Skoda Fаbіа, у березні 2003 року - Skoda Superb. У жовтні 2003 року введена друга виробнича лінія для випуску модельного ряду автомобілів Volkswagen, у березні 2004 року - Аudі. У 2004 році автозавод "Еврокар" збільшив виробництво на 60% у порівнянні з 2003 роком. Усього за період роботи підприємства з березня 2002 року по жовтень 2005 року включно випущено 24 050 автомобілів трьох марок Volkswagen Group.
    На Ужгородщині господарюють 15 із 20-ти суб’єктів СЕЗ "Закарпаття"
    Міністр Володимир Шандра відвідав завод "Єврокар" на Закарпатті
    Закарпатський "Єврокар" хотіли підірвати?
    "Єврокар" і "Ядзакі-Україна" — попереду всього Ужгородського району!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору