ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Бабуся намагалася незаконно вивезти за кордон 8-річну онучку

    23 июня 2024 воскресенье
    30 переглядів

    Жінку, яка намагалася виїхати до Угорщини з 8-річною дівчинкою, затримали прикордонники у Закарпатті. Затримана назвалася бабусею неповнолітньої супутниці. Як з’ясувалося, аби вивезти дитину, вона витратила чималеньку суму на фальшиві документи.

    Затримана з дівчинкою їхала за кордон в автомобілі „Форд”. Вона пояснила, що дитина потребує лікування за кордоном. Під час паспортного контролю в пункті пропуску „Тиса” прикордонниця помітила, що за нотаріально завіреною заявою батьки доручають бабусі вивезти дівчинку до Польщі через Словаччину, а не через Угорщину, а під час співбесіди з бабусею з’ясувалося, що батьки у нотаріуса не були взагалі. Літня жінка зізналася, що батько дитини відбуває покарання за розповсюдження наркотиків та дівчинкою не цікавиться, а мати наразі перебуває на заробітках в Італії.

    Оформленням документів на онуку зайнялась бабуся. Вона знайшла чоловіка, який за 1500 американських доларів забезпечив виготовлення заяви, завіреної приватним юристом у Львові, а також отримав польські візи. Чоловік гарантував безперешкодну мандрівку до Італії, але помилився. Наразі 8-річну мандрівницю за кордон не пропущено, а фактом фальшування документів буде займатися прокуратура, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.
    Закарпаття: Реалізувати "живий товар" у Європі громадянину Угорщини не судилося

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо Буш переплутав Словакію з Словенією, то і бабці могли простити що вона помилково поїхала не через Словакію а через Угорщину.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дебільне законодавство, прикордонно-митна хабарницька погань чинять такі випадки, а їх тисячі. Сесі сцуки раз у Краківці висадили вночі 14-річну дівчинку, бо у неї не було "бамажки". Дитина тинялася межи каміонщиками і бензовозами до ранку. Там її і зґвалтувати могли й убити запросто.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Зараз заплачу. Чомусь як читають "бабуся"
    - зразу соплі розвішують. Везла на протаж по органах. Тому і нотаріально посвідчити документи не змогла. І що це за народ. Якщо маля хворе, то через 30 хв. приймається рішення на лікування за кордоном? Хто в це повірить? Якщо планували завчасно, то будь який нотаріус пояснить, що якщо батьки відмовляються від участі в подальшій долі дитини, то через суд можна швидко все вирішити, а головне законно оформити папери.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не сміши. Де на Україні такий суд що "можна швидко все вирішити " ?