ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Цьогоріч через гірський край до Європи вже транспортовано більше 70 млрд. кубічних метрів природного газу

    18 июня 2024 вторник
    35 переглядів

    Обсяг транзиту природного газу через територію України до країн Європи за 10 місяців 2006 року скоротився на 7% (на 6,9 млрд куб. м) порівняно з аналогічним періодом минулого року і складає 91,9 млрд куб. м., повідомили у прес-службі ДК "Укртрансгаз".

    Причиною зменшення обсягів транзиту газу через територію України стало скорочення відбору природного газу споживачами європейських країн та дефіцит ресурсів газу, які подаються з боку ВАТ "Газпром" в ГТС України протягом 2006 року, повідомляє прес-служба.

    ДК "Укртрансгаз" повністю виконує свої зобов'язання з транспортування природного газу з Росії до країн Європи. Газотранспортна система ДК "Укртрансгаз" працює стабільно та надійно і має значні резерви для збільшення обсягів транспортування природного газу в країни Європи, запевняють в компанії.

    За оперативними даними Об'єднаного диспетчерського управління за десять місяців 2006 року ДК "Укртрансгаз" транспортувала до Туреччини та балканських країн 17,4 млрд куб. м (в 2005 році - 17,7 млрд куб. м), до Польщі - 3,7 млрд куб. м (3,7 млрд куб. м), до УГОРЩИНИ та балканських країн - 9,0 млрд куб. м (9,4 млрд куб. м), до РУМУНІЇ - 2 млрд куб. м (1,5 млрд куб. м), до інших країн Європи через ГВС УЖГОРОД - 59,9 млрд куб. м (66,4 млрд куб. м), повідомляє "Укрінформ".
    Юрій Фогел: Батареї просять тепла,
    або відверто про проблеми "Ужгородтеплокомуненерго"

    Сільські газопроводи Ужгородщини віддадуть ВАТ "Закарпатгаз"?
    На Закарпатті горів комунальний газопровід
    Закарпаття: На гірській Воловеччині будуватимуть газопровід

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору