ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Депутати Перечинщини нарешті обурилися дерибаном землі в районі

    26 июня 2024 среда
    40 переглядів

    Минулого тижня на сесії Перечинської райради Закарпаття депутати нарешті хоч якось відреагували на безлад і неконтрольоване роздавання земель Перечинською райдержадміністрацією.

    Заслухавши начальника управління земельних ресурсів Перечинської РДА, депутати визнали роботу земельного управління РДА незадовільною. Слід відзначити, що таке майже революційне рішення на фоні загального «одобрямсу» далося депутатам нелегко, звичайне голосування не дало результату — лише 21 голос за визнання роботи незадовільною.

    Однак голова райради Петро Грицик та його заступник Микола Грубий наголосили на тому, що депутати не можуть не реагувати на кричущі факти й порушення. Зокрема було акцентовано на тому, що земельне управління РДА не погоджує ні з місцевими радами, ні з райрадою питань виділення землі.

    Це призвело до того, що у с. Лумшори на одну земельну ділянку є три держакти на землю, що ледь не спричинило стрілянини, оскільки один із власників акта привіз на захист ділянки бійців охоронної структури.

    А земельна ділянка під будівництво гірськолижного комплексу на Полонині Руна мала бути готовою до продажу з аукціону ще до 1 серпня, однак й досі цього не зроблено.

    Зрештою при поіменному голосуванні за визнання роботи районного землеуправління незадовільною проголосували 23 депутати (всього в раді 45 депутатів), пише Василь Турянський, "РІО".
    Закарпаття: Чотирьох депутатів-БЮТівців Перечинської міськради виключили з партії та фракції за земельні махінації
    Закарпатська земля: Гроші, час і нерви...
    У закарпатському райцентрі Перечині депутати трьох скликань не могли вирішити, хто збудує ...туалет
    Ужгород: Не встигла міська СЕС покинути приміщення на Київській набережній, як на нього вже "поклали око" міські можновладці

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору